Arkadaşlar Acilen Yardimm :) Bu plugini Tükçeleştirecek biri araniyorr :)

En iyi cevaplar
0
Pluginin İsmi MyPet Bana Bunu Türkçeleştirecek Ve Türkçe Komutlar Ekliyecek Biri Araniyor... Yardımm Ederseniz Sevinirim :) Şimdiden Teşekkürler... Alın Link İndirme Linki Not:pluginin 1.7.9 Versiyonu nu Değil 1.7.2 Versiyonunu İstiyorum :)... Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkçeleştirmeye başladım fakat türkçeleştirilmesi gereken yerler çok uzun. Şuanda %25'indeyim. Bitince buradan atarım.

En iyi cevaplar
0
Gerçekten Çok Teşekkür Ederim...[DOUBLEPOST=1403274337,1403274281][/DOUBLEPOST]Kerem Bide Skype Var mi??? Server Açmayi Düşünüyorum :D Pluginer Olarak Alabilirim İstersen Yazın Gelince Aççam Sw yi :)[DOUBLEPOST=1403285502][/DOUBLEPOST]Kerem Ve ya Crafter Bitti mi???

sir_Galahad

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
servere yetkili arıyorsan wg we ve diğer pluginleri çok iyi bilirim komutlaeıda iyi bilirim her şeyi türkçeleştirebilirim türkçeleştirmeye başladım gerçekten gece uyimicam bunu türkçeleştircem vınn kullandıgım için internet 5kb den yukarı çıkmıyor bizim evde saniyede 2mb XD ben notepad++ ile türkçeleştirmeyi seviyorum[DOUBLEPOST=1403963608,1403956872][/DOUBLEPOST]Çevrildi Açıklamalar Çevrildi Komutları Çevirmedim O işlere Karışırsam Çıkamam Diye link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yeni oldugum için ancak böyle yapabildim