Arkadaşlar Axitr Panelden Anlayan Varsa İçeri Lütfen..

Slimed

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar build yeteneğim güzeldir build çalışmak için ufak bir server açtım fakat önceden yaptığım mapı server a nasıl atacağımı bilmiyorum bilen varsa mesaj yazabilirmi? veya skype mi eklesin : Slimed.TR iyi günler

Colonel

Antik Oyuncu
En iyi cevaplar
0
filezilla dan atabilirsin multiserver-core den yeni bir dünya oluştur dünya ismini map1 yap örnek verdim filezilladi map1 dosyasının içindikileri sil ve oraya at kendi mapini eğer schamatic şeklindeyse onu alıp worldedit deki bölme at .

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0
FTP siz direk dosya aktarımı yapılamadığı için, site üzerinden düzenlemede kendin bir dosya açarsın sonra içine indirdiğin mapin içindeki klasörlerin adında klösörler oluşturursun, içinede klosörleirn içindekileri uploadlarsın. Muhtemelen anlamadın, FTP yapamayacaksan detaylı anlatırım.

Slimed

Marangoz
En iyi cevaplar
0
FTP siz direk dosya aktarımı yapılamadığı için, site üzerinden düzenlemede kendin bir dosya açarsın sonra içine indirdiğin mapin içindeki klasörlerin adında klösörler oluşturursun, içinede klosörleirn içindekileri uploadlarsın. Muhtemelen anlamadın, FTP yapamayacaksan detaylı anlatırım.
detaylı anlatırmısın skype:Slimed.tr

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu Durdurup Önceden Yaptıgın Mapın İsmini world yapıp sunucuda bulunan worldu silip Yaptıgını Atarsan Önceden Yapmış Oldugun Mapa Devam Edebilirsin.

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir AxiTR Vakası...
Slimed 2 Yaşında Bir Gençti.Üniversite'ye Gidiyordu.Bir Gün Minecraft Sunucusu Almak Istedi,Sahte Indirimlere Kandı.AxiTR'den Server Aldı.Ama Sırf Paneli Kullanmak Bile Profesyonel Kodlama Yeteneği Gerektiriyordu.
''AxiTR Rezaleti...''
''Buna Bir Son Verin''