Arkadaşlar bana yay büyüleme ve level hakkında bir yardımcı olurmusunuz..

Berkay Öcal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 1. Benim Güç 3 veya 4 sonsuzluk 1 olan oka ihtiyacım var veya güç 4 sonsuzluk 1 alev 1 gibi olmalı hepsi çince yazıyor tutturamıyorum levellerim boşa gitti bir event sonucu admin beni 99 level yapmıştı..
2. olarak en kolay level nasıl kasılır nether diyolar gidiyorum orda zombi domuzları kesiyorum çok kolay orda resmen deşiyorum orayı kılıcım sağlamda ama bu ghostmu ne bi bomba sallıyor yer yıkılıyo beni uçuruyor olmuyor acaba daha kolay bi exp yöntemi varmı.. yayı alırsam netherden çıkmıycamda.. Lütfen yay için ksc li örnek verirseniz şekil benzerliğinden seçerim..

memog

Marangoz
En iyi cevaplar
0
dungeon tuzağı yap örnek:odayı full su yap alttan boşluk bırak exp ve itemleri al

Berkay Öcal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl anlamadım simge çıkmasın diye - atın birde ben multiplayerde istiyorum singlede level kasabiliyorum rahat netherde lag olmuyor ama şu zamana kadar hangi servere girdiysem bi lag olur netherde sadece geceleri beklemekde çok uzun.. O yüzden ben leveli bi eventten kazandım 40 level yaptım dün ama şimdide yayı nasıl sonsuz olarak yapacağımı bilmiyorum singlede ben 32 levelken güç 4 ates 1 sonsuzluk 1 yapmıştım yani bunun ingilicesi yokmu bu enchantın gezegen dili diyorlar şimdi bana bu lazım.. Exp konusunuda ayrıntılı anlatırsan sevinirim..

Ragecasts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
O yazılar Galaktik alfabeyle yazılı sadece pikselleşmiş hali
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
de aşşağı inersen standart galactic alphabet yazıyor oradan ingilizceye çevirebilirsin.

doruk457

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Büyü için en az 20 tane kitaplığa ihtiyaç var bir ev yapar gibi kitapları dizin ve ortaya büyü masası koyun sonra büyü masasına tıklayın ve istediğiniz silahı ne kadar güçlendireceğinizi belirleyin

Berkay Öcal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Büyü için en az 20 tane kitaplığa ihtiyaç var bir ev yapar gibi kitapları dizin ve ortaya büyü masası koyun sonra büyü masasına tıklayın ve istediğiniz silahı ne kadar güçlendireceğinizi belirleyin
Bunu bende biliyorum kardeşim yalniz okunmuyordu bende harfleri tek tek geçirdim minecraft wikiden konu kapansada olur..