Arkadaşlar Başlangıçta Belirili İtemleri Verme

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben Servere Giren Herkese Servere Giriş Yaptığı An Saat Vermek İstiyorum. Nasıl Yapabilirim? Lütfen Kit Tools Demeyin Onun için /kit tools Yazmaları Gerekiyor. Ben hiçbir Komut Yazmadan Direk Saat Almalarını İstiyorum @AhmetMelihTR

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Essentials configindeki newbies bölümünü bulun ve altındaki kit: girdisine vermek istediğiniz kitin adını grin. Örnek "kit: tools" Bu ilk girişte oyuncuya hiçbir ücret veya yetki gerektirmeksizin adını girdiğiniz kiti verecektir.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu saat muhtemelen bir plugin aracısı olarak kullanılıyordur diye düşündüm. Yoksa saat sadece madenlerde kullanılır. Yine düşünceme göre bu saati vermek istediği sunucu bir yönlendirme sunucudur. Yani BungeeCord yardımıyla veya en kolayından Multiverse gibi bir plugin ile dünyalara veya sunuculara ayrılmış bir sunucunun lobi haritasıdır. Ve yine düşünceme göre bu saat adını unuttuğum ve saat ile sağ tıklandığında bir envanter arayüzünde çeşitil nesnelere yüklenmiş komutları yerine getirmesini sağlayan plugin için kullanılacaktı. Yani bir kullanıcı zaten bunu yere atmaz. Atarsa saat ile uygulanması sağlanan komutları kullanamaz.
Eğer bu değildiyse bana bildirmesi gerek. Ben de bir araştırma yaparım :D Çünkü o işe yarayan bir plugin duymadım :D

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
clickwarp için saat gerekiyor ters tıklıyosun warplar gözüküyor. İstediğin itemi ayarlayabiliyorsun ancak ben saat olsun istedim :)

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu saat muhtemelen bir plugin aracısı olarak kullanılıyordur diye düşündüm. Yoksa saat sadece madenlerde kullanılır. Yine düşünceme göre bu saati vermek istediği sunucu bir yönlendirme sunucudur. Yani BungeeCord yardımıyla veya en kolayından Multiverse gibi bir plugin ile dünyalara veya sunuculara ayrılmış bir sunucunun lobi haritasıdır. Ve yine düşünceme göre bu saat adını unuttuğum ve saat ile sağ tıklandığında bir envanter arayüzünde çeşitil nesnelere yüklenmiş komutları yerine getirmesini sağlayan plugin için kullanılacaktı. Yani bir kullanıcı zaten bunu yere atmaz. Atarsa saat ile uygulanması sağlanan komutları kullanamaz.
Eğer bu değildiyse bana bildirmesi gerek. Ben de bir araştırma yaparım :D Çünkü o işe yarayan bir plugin duymadım :D

Yine okuyamadım ama kesin anlamlıdır :D

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sağolasın sana bir sorum var clickwarp plugininde tüm permleri vermeme rağmen item ters tıkladıklarında warplar gözükmüyor. Diğeri ise mesela suya düştüklerinde heme ölmesini nasıl sağlayabilirim Teşekkürler :)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Clikwarp ın warplarını ayarlarken o pluginin komutlarını kullanamlısınız. Yani essentials ya da başka bir plugin ile ayarladığınız warplar burada gözükmez.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Burada o komutları ve yetkileri bulabilirsin. Bu yetkileri Default grubuna verdiğinden emin ol. Diğer sorun için bir fikrim var ama bu sadece bir yarış pluginin de görmüştüm. Ama amacınızı daha et anlatırsanız daha fazla yardımcı olabilirim belki.

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
clickwarp sorununu çözdüm sayılır onun dışında diğer soru için demek istediğim biz parkur yapacağız altına su koyacağız düştüklerinde ölmelerini istiyoruz. Lav koymayı düşündük ama böyle daha iyi olacağına karar verdik ama o kadar önemli bir sorun değil Yinede Teşekkürler :)