Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Bi Sorum Var Bilene Factionda Adminlik !! İçeri
Arkadaşlar ben faction serverim hariç survival oynuyorum kendim afkbalık sistemi yaptım her şey tam ama olta atarken basılı tutuyorum nedense kendisi geri çekiyor 1.12.2 sürümüm cevap verip çalışan arkadaşara ip atıcam Teşekkürler
Kardeşim banada kendi survival serverimde oldu gine 1.12.2 y di benimde serverim O sorun sistemden kaynaklanıyor
o pluginden oltanın kodunu geri çekmeyi sil (tabi geri çekme ingilizce yazılı) o zaman çalışır
ÖZELDEN İP ATARSAN SEVİNİRİM
Sistemi Yaparken ynlş yapmışsın Onun için olmuo Kodlarına Bak Bi o pluginden oltanın kodunu geri çekmeyi sil (tabi geri çekme ingilizce yazılı) o zaman çalışır basılı tutma sadece 1 kere bas öyle olur.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.