arkadaşlar bi yardım etseniz

iToobster

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben bir map yapıcam arkadaşlarımla komut bloğuna nası renkli yazı yazıcağımı vee zombielere nası set giydirceğimi sölermisiniz (seti üstüne atmayı biliyorum ama diğer türlü yani adventure maplardaki gibi istiyorum)





TEŞEKKÜRLER
 

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Komut bloğunun filtresi var ama daha kullanmıyorum araştır işte :D
Zombi için sandığa ilk yere silahı (elinde olacak itemi) ikince yere bot , üçüncü yere pantolon , dördüncü yere gövde zırhı ve beşinci yere de kask veya herhangi bir blok koy. Bir de despawn olmalarını engellemek için persistence mobs filtresini kurup üzerlerine uygula.
 

iToobster

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
zombielerin üstüne nası bırakıcam o itemi onu anlamadim cheste koydum ama
 

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mceditin içine gir onun içinde de MCEdit win-amd falan öyle bir şey var gir filters var o filtersin içine atacaksın.
 

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MCEditi jardan çıkart (jarda değilse direk içine gir :D ) MCEdit win-amd falan öyle bir şey var gir filters var o filtersin içine atacaksın indirdiğin filtreyi sonra da açacan sandığı seçip create geared mobs filtresini uygulayarak mobu yapacan.
İstersen özelden at teamviewer ile yapayım ama özel mesaj nasıl atılır daha bilmiyorum :D :D :D :D :D
 

iToobster

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
skype varmı senin ordan anlat istersen[DOUBLEPOST=1378293561,1378293497][/DOUBLEPOST]şu an filitreye atıyorum[DOUBLEPOST=1378293671][/DOUBLEPOST]ya erişime izin vermedi diyip atmıyoo
 

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
var da skypeyi açınca pc ... oluyor :D İnternetten araştı istersen mcedit rehberi falan yaz ben öyle ögrendim ilk başta sonra doğaçlama geldi :D
Offline olacam ama şimdi araştırırsın :D
 
Üst