Arkadaşlar Birazcık Zamanınız Varsa Bakarsanız İyi Olur.

Bir Survival Sunucu Full Emek Mi Olmalı Yoksa Biraz Tolerans Tanınmalı Mı?

• tabii ki Full Emek Olmalı.

Kullanılan: 7 70.0%
  • Hayır Tolerans Tanımakta Fayda Vardır.

Kullanılan: 3 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

Kalerda

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu Konuyu Açmamın Sebebi Kafamda Takılı Olan Şey ; Survival Sunucularda İstenen Nedir Full Emek Mi Yoksa Kendi Hayatına Bırakılmak Mı?
Sizden 1. İsteğim Siz Oyuncular Yada Aranızda Server Açmış Tecrübeli Kişiler Olarak Bir Survival Serverın Tutmasını Sağlayacak Sınırsız Fikirlerinizi Buraya Yazmanız.(Sınırsız Derken Sınırlama Yok İsterse Uzay Olsun Oyunlar vs.vs. Aklınıza Ne Gelirse)
2. İsteğim Bir Survival Sunucu Full Emek Mi Olmalı Yoksa Biraz Tolerans Tanınmalı Mı?
İsteklerimi Yaparsanız Konuyu Hortlatmadan Sevinirim Hem Benim İçin Hem Sunucu Açacak Olan Arkadaşlar İçin Faydalı Olur.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Türkiyedeki sunucu anlayışı ne yazıkki lapisli fekşın.
Güzel sunucu açmak isteyen varsa;
1.Sakın kimseye özenmeyin kendi tarz serverinizi oluşturun
2.Güzel bir ekip kurun
3.Alıntı map,plugin vs. Kullanmayın
4.Çok istenilen fakat Türkiyede pek bulunmayan serverler açın(Buna VampireZ veya Fantezi tipi serverler örnek olarak verilebilir)

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Öncelikle skript vb seyler ekliyecekseniz kendiniz yapin ve herkesin sevip eğleneceği türden olsun. Pluginleri kensiniz toplayin ve türkçeleştirin.

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
./warp Hammadde ekle kesinlikle. Çok tutuluyor bu aralar survival serverlarda.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Gökhan bura türkiye ne bekliyin10? Kaliteli oyuncu istiyosan full emek aç tutulmasını istiyosan Lapisli Fekşin. :(

flintandsteel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yabancılar pokemon serverleri açsın, bizimkiler hala lapiş. Serverin tutması için Türkiye'de olmayan şeyleri deneyebilirsin. Mesela yabancılar gun survival games oynuyorlar. Modlu Hunger Games serveri gayet tutabilir diye düşünüyorum ben.

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Yabancılar pokemon serverleri açsın, bizimkiler hala lapiş. Serverin tutması için Türkiye'de olmayan şeyleri deneyebilirsin. Mesela yabancılar gun survival games oynuyorlar. Modlu Hunger Games serveri gayet tutabilir diye düşünüyorum ben.
Şşşt. Çocuğa doğru şeyler aktarma. Hammaddeli survival candır, onu aç sen.

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Beyler En iyisi Lapissiz Hammaddesiz 1 warp Olucak o warpta her şey olcak market bilgi vb. Ormanda orada olcak en iyisi böyle tutar bence.