Arkadaşlar Bu Adminden Alıntı Konu MC TL Ne İşe Yarar

charizma4129

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere yakın bir tarihte foruma para sistemi getirildi. Sağ üst köşede para durumunuzu görebilirsiniz.

Peki nedir bu para sistemi? Nasıl çalışır? Nasıl para kazanabilirim?

Para sistemi forum içerisinde çeşitli aktivitelerden para kazanmanızı sağlayan bir sistemdir. Bir konu açarak, mesaj yazarak, bir eklenti ekleyerek veya bir mesajınız beğenildiğinde para kazanabilirsiniz.

En fazla parayı konu açarak kazanabilirsiniz. Mesaj yazma, mesaj beğenisi gibi durumlardan sadece 1TL kazanırsınız.

Peki bu paralarla ne yapacağız?

Bildiğiniz üzere şu yazımda Minecraft Türk PVP sunucularında ki VIP benzeri satışların forum içerisinde ki aktifliğe göre verileceğini belirtmiştim.

Bu durumu manuel olmaktan biraz çıkararak bu şekilde Para sistemiyle yapmayı uygun gördüm.

1 Gerçek TL = 100 Forum TL' sidir.

Buna bağlı olarak örneğin bir sunucuda 30TL' lik (gerçek para ile) bir VIP almak için 3.000 forum parasına sahip olmalısınız.

İsteyen kullanıcılarımız gerçek TL ile VIP satın alabilirler. Tabii ki forum parası ile almak isteyenler daha önceliklidir, çünkü bizim amacımız para kazanmak değil, Minecraft Türkiyenin gelişmesi, kullanıcılara daha zengin içerik sunabilmektir.

Bu anlamda bize yardımı dokunan herkes hakketiğini fazlası ile alacaktır.

Unutmayın; spam yapan, gereksiz konular, mesajlar açan kişiler uyarılmaksızın forumdan uzaklaştırılır. Şu ana kadar spam nedeni ile yasakladığım (sadece benim) kullanıcı sayısı 1.200'den fazladır. Toplamda yasaklanan kullanıcı sayısı ise 1.435 kişidir.