MeapBoy
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Türkiyenin Problemini Çözebilecek Tek Denklem;Lapis olmayan server tutmuyor lapis kanun gibi bir şey oldu, bu yüzden değişik fikirler Türkiyeye gelemiyor
Wæletler - İnternet = Türkiyenin Gelişmesi
Türkiyenin Problemini Çözebilecek Tek Denklem;Lapis olmayan server tutmuyor lapis kanun gibi bir şey oldu, bu yüzden değişik fikirler Türkiyeye gelemiyor
Derken ?Hepsini Boşver,M'nB Minecraft Serveri aç türklerde ilk olur ve whitelistli alırsın.Birde mesela map küçük olduğundan dolayı 100 kişi girebilir sadece oyunu bırakan olursa yenilerini ararsın.sistemler güzel olabilir.1.9 da geliyor iyice havalı olur bence.
MnB çok sevdiğim bir oyundur. İyide bilirim bende düşünmüştüm mc de nasıl olur diye ama mc ye nasıl geçireceğim hakkında açıkcası br fikrim yok mc de nasıl olacak falan filan[DOUBLEPOST=1438790193,1438790160][/DOUBLEPOST]Mount And Blade kısalınca M'nB diye geçiyor ama Simgelerde işaretler yasak olduğundan MnB Diye Yazılıyor.
Benim eski profil resmi![]()
Aslında birçok istediğini yapabilme kapasitem var ama şu anda çok fazla bir plugin ve skript bilgim yok gelecek yaza ancak sana yardım edebilirim ama para istemeden sana yardım ederim sadece gelecek yaza...MnB çok sevdiğim bir oyundur. İyide bilirim bende düşünmüştüm mc de nasıl olur diye ama mc ye nasıl geçireceğim hakkında açıkcası br fikrim yok mc de nasıl olacak falan filan[DOUBLEPOST=1438790193,1438790160][/DOUBLEPOST]
Mnb konusunda mı yoksa başta belirttiğim fikrim de mi? Mnb ise bekleyebilirim ben ve bu arada teşekkürlerAslında birçok istediğini yapabilme kapasitem var ama şu anda çok fazla bir plugin ve skript bilgim yok gelecek yaza ancak sana yardım edebilirim ama para istemeden sana yardım ederim sadece gelecek yaza...
sana her konuda yardım edebilirim (boş zaman çok ve paraya çok gerek yok) sadece skript ve plugin yazılımını tam kavramam gerek o kadarMnb konusunda mı yoksa başta belirttiğim fikrim de mi? Mnb ise bekleyebilirim ben ve bu arada teşekkürler
Teşekkür ederim gerçektensana her konuda yardım edebilirim (boş zaman çok ve paraya çok gerek yok) sadece skript ve plugin yazılımını tam kavramam gerek o kadar
Bende Ucundan Falan Skripte El Atarım nitrado dan açarsan Eriny e Yada Ronin e map yaptırırsın Paraylamı parasızmı anlaşırsınız artık xd yok gerek yok iyi bir builder biliyorum dersende zevkine kalmış.Teşekkür ederim gerçekten![]()
teşekkürler okullar başladığı zaman hub sunucu açmayı kararlaştırdımBende Ucundan Falan Skripte El Atarım nitrado dan açarsan Eriny e Yada Ronin e map yaptırırsın Paraylamı parasızmı anlaşırsınız artık xd yok gerek yok iyi bir builder biliyorum dersende zevkine kalmış.
EDIT: Eriny den sonra Ronin yazmayı unutmuşum .s