Arkadaşlar Bu Fikrimde Yardımcı Olabilecek Var Mı?

Sizce Tutar Mı?

• Tutar

Kullanılan: 1 12.5%
  • Tutmaz

Kullanılan: 7 87.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

Percimus

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hepiniz haklısınız forumda görüyoruz zaten lapissiz serverlar en fazla 1 ay dayanıyor ama forumda lapissiz sv açalım deseniz antilapisciler hepimiz geliyoruz der gelmezler :D[DOUBLEPOST=1438789751,1438789663][/DOUBLEPOST]
Hepsini Boşver,M'nB Minecraft Serveri aç türklerde ilk olur ve whitelistli alırsın.Birde mesela map küçük olduğundan dolayı 100 kişi girebilir sadece oyunu bırakan olursa yenilerini ararsın.sistemler güzel olabilir.1.9 da geliyor iyice havalı olur bence.
Derken ?

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mount And Blade kısalınca M'nB diye geçiyor ama Simgelerde işaretler yasak olduğundan MnB Diye Yazılıyor.

Percimus

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mount And Blade kısalınca M'nB diye geçiyor ama Simgelerde işaretler yasak olduğundan MnB Diye Yazılıyor.
MnB çok sevdiğim bir oyundur. İyide bilirim bende düşünmüştüm mc de nasıl olur diye ama mc ye nasıl geçireceğim hakkında açıkcası br fikrim yok mc de nasıl olacak falan filan[DOUBLEPOST=1438790193,1438790160][/DOUBLEPOST]
Benim eski profil resmi :(

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
MnB çok sevdiğim bir oyundur. İyide bilirim bende düşünmüştüm mc de nasıl olur diye ama mc ye nasıl geçireceğim hakkında açıkcası br fikrim yok mc de nasıl olacak falan filan[DOUBLEPOST=1438790193,1438790160][/DOUBLEPOST]
Aslında birçok istediğini yapabilme kapasitem var ama şu anda çok fazla bir plugin ve skript bilgim yok gelecek yaza ancak sana yardım edebilirim ama para istemeden sana yardım ederim sadece gelecek yaza...

Percimus

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aslında birçok istediğini yapabilme kapasitem var ama şu anda çok fazla bir plugin ve skript bilgim yok gelecek yaza ancak sana yardım edebilirim ama para istemeden sana yardım ederim sadece gelecek yaza...
Mnb konusunda mı yoksa başta belirttiğim fikrim de mi? Mnb ise bekleyebilirim ben ve bu arada teşekkürler

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim gerçekten :)
Bende Ucundan Falan Skripte El Atarım nitrado dan açarsan Eriny e Yada Ronin e map yaptırırsın Paraylamı parasızmı anlaşırsınız artık xd yok gerek yok iyi bir builder biliyorum dersende zevkine kalmış.
EDIT: Eriny den sonra Ronin yazmayı unutmuşum .s

Percimus

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende Ucundan Falan Skripte El Atarım nitrado dan açarsan Eriny e Yada Ronin e map yaptırırsın Paraylamı parasızmı anlaşırsınız artık xd yok gerek yok iyi bir builder biliyorum dersende zevkine kalmış.
EDIT: Eriny den sonra Ronin yazmayı unutmuşum .s
teşekkürler okullar başladığı zaman hub sunucu açmayı kararlaştırdım