Arkadaşlar Bukkit Server açıcam yardım.

MrSehiroglu

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar öncelikle geldiğiniz için teşekkür ederim ben bir bukkit server kurdum ve içine plugin atmak istiyorum fakat nerden indiriceğimi bilmiyorum hani serverlarda giriste /register 123 123 falan yaparsinmya onu istiyorum ve baltayla isaretlerdigin yere istedigin seyden cekebiliyosun ya tas toprak falan filan ve WG-[PRIVATE] olmasınıda çok istiyorum kim yardım edebilir ?

Zubstırat

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O dedigin şeylerin genel adı Plugindir. Server klasöründeki plugin dosyasının içine atarsın onları Tahta Baltayla vurma falan dedigin World Edit Buna benzer binlerce plugin bu sitede mevcut buyur link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Eğer serverina Mod yüklemek istersen örnek veriyorum Guns mods Mo Cre falan Kanalımızdaki Videoya göz atabilirsini imzamda link mevcut iyi Oyunlar Abone oLursanız iyi olur :) yardımcı olabidiysem ne mutlu bana

MrSehiroglu

Marangoz
En iyi cevaplar
0
O dedigin şeylerin genel adı Plugindir. Server klasöründeki plugin dosyasının içine atarsın onları Tahta Baltayla vurma falan dedigin World Edit Buna benzer binlerce plugin bu sitede mevcut buyur link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Eğer serverina Mod yüklemek istersen örnek veriyorum Guns mods Mo Cre falan Kanalımızdaki Videoya göz atabilirsini imzamda link mevcut iyi Oyunlar Abone oLursanız iyi olur :) yardımcı olabidiysem ne mutlu bana

COK SAGOL REYIS UMARIM YAPABILIRIM

Zubstırat

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapamazsan videolara bakıverirsin olmadı skype ile yardımcı oluruz artık herzaman buradayız sorunun olursa :)