Arkadaslar Buyuk bir fikrim var Destege ihtiyacim var

yey000

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadslar büyük bir fikrim var ama gerceklestirebilmek için desteğe ihtiyacım var.Hemen fikire geceyim aynı bildiğiniz tv kanalı gibi olacak bir web sitesi bir yayın akışı olacak ve gamerler için bir ilk gibi rastlamadım eğer var sa söyleyin evt parası tam olarak hesalanmadi ama suanlik yıllık 1500 tl sizce destek gelirse gerceklestirebilirmiyim artı desteği nerelerden alabilirim.Yaparsam büyük bir iş olacağı için büyük youtuberler bile getirilir. Yorumlarinizi bekliyorum.

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
İyi fikir.
Her Youtuber'ın kendine ait bir programı ve zamanı olur, zamanı gelince yayın yapar. Ama Twitch bu işi görüyor hemen hemen.

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
"ve gamerler için bir ilk gibi rastlamadım eğer var sa söyleyin evt"

Burda ne demek istediğini anlamadım.. :S

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşsizsin :D

Edit: Üst tarafta alltaki reklam çıkması ne kadar manidar.

yey000

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi fikir.
Her Youtuber'ın kendine ait bir programı ve zamanı olur, zamanı gelince yayın yapar. Ama Twitch bu işi görüyor hemen hemen.
Yanlız kardeşim tv nin verdiği tadı mi deyim bilemedim ama ışte o tadı twitch vermiyor[DOUBLEPOST=1414265010,1414264879][/DOUBLEPOST]
"ve gamerler için bir ilk gibi rastlamadım eğer var sa söyleyin evt"

Burda ne demek istediğini anlamadım.. :S
Yani daha önce benim bildiğim oyuncular için yapılmış bir şey yok ama var da olabilir bilmiyorum eğer varda biliyorsanız soyleyebilirmisniz diyorum

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında 10-15 Kisi Toplayıp Böyle Bir Şey Yapılabilir. Çok da Zor Bir İş Degil. Paraya İhtiyac Olucagını Sanmıyorum Canlı Yayın Olarak Aktarıldıgından Kücük Bir Webhost yetecektir ama eger eski canlı yayınlar saklanacaksa baya tutar :)

yey000

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında 10-15 Kisi Toplayıp Böyle Bir Şey Yapılabilir. Çok da Zor Bir İş Degil. Paraya İhtiyac Olucagını Sanmıyorum Canlı Yayın Olarak Aktarıldıgından Kücük Bir Webhost yetecektir ama eger eski canlı yayınlar saklanacaksa baya tutar :)
Bugün bir yerle konuştum kayıt da dahil canlı yayın bant yayını her şey var yıllık 1000 tl dedi[DOUBLEPOST=1414265343,1414265137][/DOUBLEPOST]
Eheheh :D
Reklamda koyarız biz.
Bir kazancta gerek twitch yen izlediğimde reklam yokmu youtubede yokmu sanki çok büyütüyorsunuz bu reklam olaylarını

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
1000 tl tutmaz. kayıtlarda hepsini tutmassın bir zahmet 10 gün geriye dönük olarak tutarsın. kaçıranlar izler canlı yayınları youtubeyede yüklersin. böylece fiyat aşşa iner yıllık 200-300 tl ye bu işlemler yapılabilir[DOUBLEPOST=1414265425,1414265377][/DOUBLEPOST]Destekci oldukdan sonra para sıkıntı degil. çalışıyorum cebimdende karşılarım.

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Destekci Olursa Çok büyük bir şey yapılabilir. etkinlikler vesayre düzenlenir istanbulda 50-100 kisi civari bir etkinlik yayıncılar toplanır izleyiciler toplanır beraber konusup sohbet yayıncılarla vs fırsatı tanışma fırsatı hediyeler çok güzel olur tek sıkıntı destekciler kaç kisi izleyecek vb.