Arkadaşlar ciddi bir konu bakın.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
O yüzden adam arıyoruz :p[DOUBLEPOST=1416123320,1416123282][/DOUBLEPOST]
Gel yapalım işte hoi3 tarzı ww1 oyun ._.[DOUBLEPOST=1416124510][/DOUBLEPOST]Strateji Oyunu Nasıl yapılır,hangi programlar gerekir? Arkadaşlar,oyun yapmak çoğumuzun hayalidir,bunu hepimiz biliyoruz.Kimisi çook zor der,kimi çocuk oyuncağı der.Ama bunun kişiden kişiye değişeceğini kimse aklına getirmez.Her neyse,şimdi ben sizlere,hangi programlarla bir strateji oyunu yapılacağını aktaracağım 1-)Unreal Developed Kit(UDK):Bu progarm,içinde bulundurduğu fizik motoru,yapay zeka vs vs..bulundurduğundan,kendiyle beraber çok az program gerektirir. 2-)GoogleSketchUp:Bu program,tamamen ücretsiz ve çok kolay olduğu için,yeni başlayanlar için ideal bir çizim programıdır. Arkadaşlar,ilk önce bu programı edininiz.Daha sonra UDK'nın kullanımını internetten en ince detayına kadar öğreniniz.Sonra GoogleSketchUp'UN kullanımını öğrenin,ama zaten kolaydır,çabuk kavrarsınız.Devamı gelecek...
Bunu yapabilirim diyenler el kaldırsın
Hıı benim Unity PCNet eğitim kodum var bi kere .s.s.s

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Okadar işsiz coder olaydı konu açmana hiç gerek kalmazdı merak etme :/
Ek olarak kendin herhangi bir dil öğrenmezsen anca böyle konu açmakla kalırsın.
Önerim oyun motoru için Cpp, render motoru içinse DirectX kullanman ama tabi bunları öğrenebilmen için iyi bir ingilizce bilgin olması lazım .3