ARKADAŞLAR ÇOK ACİL YARDIM MAPIM GİDECEK

aho1998

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR DURUM ÇOK ACİL KARDEŞİMLE LAN BAĞLANTISINDAN OYNUYODUK NETHERE GİTTİK SONRA BEN REDSTONELARDAN LAMBA YAPIYODUM BİRDEN ETRAFIMDA BISEYLER DÖNDÜ DÖNEN ŞEYLERİN ÜZERİ BEYAZDI VE TEXT FELAN YAZIYODU SONRA HEMEN KAPTTIM FORCE UPDATE YAPTIM AÇTIĞIMDA BAZI YERLERDE GARİP YARIKLAR VARDI SAĞDA SOLDA KIRIKLAR FELAN İTEMLER GİTMİŞ ZORLUK DERECESİ DEĞİŞMİŞ VE DİL DEĞİŞMİŞ BİRDEN SONRA BİRDEN PC HATA VERDİ HD AGENT.EXE HATA VERİYOR FELAN DEDİ Bİ BOKLUK VAR YARDIM EDİN LÜTFEN !!!!!!!! :creeper: :creeper: :creeper: :creeper: :creeper:
SÜRÜM : 1.5.2 ORJİNAL DEĞİL

sleepypixxel

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Etrafında dönen şeyler texture'ı düzgün yüklenmemiş Ghast veya Zombie Pigmandir. Bu gayet normal bir şey oyunu force update yapmana gerek yoktu.
Update'den dolayı oyununun dili ve zorluk derecesi değişmiş bunları geri kendi ayarlarına çevir.
Haritanda oluşan yarıklarda tahminimce World savelenmeden oyundan çıkmandan dolayı.

HD AGENT.exe hatasıyla ilgili bir şey söyleyemiycem crackli launcherların içinde ne olduğu belli değil.

aho1998

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
çok saol ama şu zombie pigman ve ghast işini anlamadım ben barışçılda oynuyodum bu arada minecraft teamextreme crackli

prodat54

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş Crackli İse Son Patch Çıktı Nette Onları Yükle Arkadaşında Dediği Gibi Texture Pack'ten de kaynaklanılabilinir.