Arkadaşlar Fark Ettiniz Mi?

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Benim görüşüme göre oyun oldukça iyiye gidiyor. Sizin dediğiniz bu "kolaylıklar(!)" gerçekten zor yöntemlerle elde ediliyor. Survival mantığından düşünürseniz bir su altında nefes alma iksiri için (13w36a snapshot) özel bir balığı tutup kimya standında gereken işlemleri gerçekleştirmelisiniz ki bunlar survivalda yapılması gereken zor işlerdir. Minecraft'ın dünya motorunu düzeltmesi en çok beğendiğim özellik oldu. Eski dünya motorunda çoğu yer okyanustu artık 1.7 ile gelecek yenilikte okyanuslar azalacak ve biomelar değişiklik gösterecek. Son 1.6 ile gelen atlar ve görünüş/ses paketleri oyuna ayrı bir efekt katmaya başladı. 1.7 ile değişecek balık mekaniği tamamiyle oyun deneyimini arttırmış. Oyun hergün daha iyiye gidiyor.

Crise

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim görüşüme göre oyun oldukça iyiye gidiyor. Sizin dediğiniz bu "kolaylıklar(!)" gerçekten zor yöntemlerle elde ediliyor. Survival mantığından düşünürseniz bir su altında nefes alma iksiri için (13w36a snapshot) özel bir balığı tutup kimya standında gereken işlemleri gerçekleştirmelisiniz ki bunlar survivalda yapılması gereken zor işlerdir. Minecraft'ın dünya motorunu düzeltmesi en çok beğendiğim özellik oldu. Eski dünya motorunda çoğu yer okyanustu artık 1.7 ile gelecek yenilikte okyanuslar azalacak ve biomelar değişiklik gösterecek. Son 1.6 ile gelen atlar ve görünüş/ses paketleri oyuna ayrı bir efekt katmaya başladı. 1.7 ile değişecek balık mekaniği tamamiyle oyun deneyimini arttırmış. Oyun hergün daha iyiye gidiyor.

Aslında hepimiz bu oyunu oynarken deneğiz... Sonunda harika bir oyun çıkıcak ve updateler durucak bence... :)

sesel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben hardcore oynuyom canavar yok bende dedim bune canavar yok lol

sesel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ya crise kardeş hardcore oynadında o peacfuel yeri hardcore yazıyo bide yeniledim minecraftı bide youtube kanalımı ziyaret edin adı EpicFeil Tr google amcaya söleyin o gösterir tamamı :sırıtmak: :sırıtmak: :sırıtmak: :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1378495611,1378495568][/DOUBLEPOST]
O da haklı sayılır... Ben de...

kardeş sen kolay diyon eyupte zor diyo karışmış lol[DOUBLEPOST=1378495682][/DOUBLEPOST]ama skeleton akıllı sabah oldunda ya suda yada ağaçın altında bu skeletonları avlamak lazım çocuklar

Crise

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ya crise kardeş hardcore oynadında o peacfuel yeri hardcore yazıyo bide yeniledim minecraftı bide youtube kanalımı ziyaret edin adı EpicFeil Tr google amcaya söleyin o gösterir tamamı :sırıtmak: :sırıtmak: :sırıtmak: :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1378495611,1378495568][/DOUBLEPOST]

kardeş sen kolay diyon eyupte zor diyo karışmış lol

1) Moblar geceleri çıkar bunu söylemeyi unutmayım...
2) İkisi de bir açıdan mantıklı

sesel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
la kardeş real life varya adamlar geçek hayat ama adamlar ayar yapmış

sesel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
videoda eklenti yapmışlar lan[DOUBLEPOST=1378495886,1378495842][/DOUBLEPOST]hayır adamlar oynuyo gerçek hayatta ayarlar yapmış

sesel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ya adamlar yani insanlar oynuyo minecraftımsı yapmışlar anladınmı[DOUBLEPOST=1378496024,1378495989][/DOUBLEPOST]bu arada minecrafta saklanbaç oynuyosanız görünmezlik iksiri için sizi bulamazlar