berateser1
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar youtube kanalı açtım şu an 21 aboneli çoğuda arkadaşım
arti:Neyse ben hemen açıklama yapıyım kanalımızda`;
-Minecraft adventure map
-Slender videoları
-Bazı FPS oyunları(mars,blacklight vb.)
-League of Legends
-Modlu minecraft
-Super Meat Boy
Videoları gelicektir şuanlık LoL ve Minecraft la başladık.Umarım beğenirsiniz.Upload hızım biraz düşük ama çok video yüklemeye çalışıyorum.BUNDAN SONRA ÇOK SERİ VİDEO Yükliycem.Bu arada bayramınız mübarek olsun:sırıtmak:Neyse slender videoları pek gemeyebilir ama slender videoları kısa olacağından slender,LoL,Minecraft büyük ihtimallede super meat boy çok seri bi şekiilde gelir.Ayrıca modlu minecraft ın tekkit lite hexxit yog bax vb.Arkadaşlarınızla minecraft 1.5.2 de CRACK Lİ
modlu mc oynamaYI göstercem.FPS oyunları isteğinize göre oynıycam ilerde cube world oynayabilirim.Evet arkadaşlar umarım kanalımı beğenirsiniz.
KanaLink=
Facebook=
Blog= sagagametr.blogspot.com
Kendinize iyi bakın SagaGameTR den Chr0mE0,Parano,Berat
BY
Lütfen abone oluun
[DOUBLEPOST=1375993299,1375993221][/DOUBLEPOST]Abone olanlara ve kanalıma 1 dk sını ayırıp bakanlara çok teşekkür ederim
Blog http//sagagametr.blogspot.com[DOUBLEPOST=1375993363][/DOUBLEPOST]
-Minecraft adventure map
-Slender videoları
-Bazı FPS oyunları(mars,blacklight vb.)
-League of Legends
-Modlu minecraft
-Super Meat Boy
Videoları gelicektir şuanlık LoL ve Minecraft la başladık.Umarım beğenirsiniz.Upload hızım biraz düşük ama çok video yüklemeye çalışıyorum.BUNDAN SONRA ÇOK SERİ VİDEO Yükliycem.Bu arada bayramınız mübarek olsun:sırıtmak:Neyse slender videoları pek gemeyebilir ama slender videoları kısa olacağından slender,LoL,Minecraft büyük ihtimallede super meat boy çok seri bi şekiilde gelir.Ayrıca modlu minecraft ın tekkit lite hexxit yog bax vb.Arkadaşlarınızla minecraft 1.5.2 de CRACK Lİ
modlu mc oynamaYI göstercem.FPS oyunları isteğinize göre oynıycam ilerde cube world oynayabilirim.Evet arkadaşlar umarım kanalımı beğenirsiniz.
KanaLink=
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Facebook=
Giriş yap veya üye ol.
Blog= sagagametr.blogspot.com
Kendinize iyi bakın SagaGameTR den Chr0mE0,Parano,Berat
Lütfen abone oluun
Blog http//sagagametr.blogspot.com[DOUBLEPOST=1375993363][/DOUBLEPOST]
Giriş yap veya üye ol.
bi düzgün yazamadım .d