Arkadaşlar kimse yardım etmiyor 1 sniyenizi ayırıp yardım edin

storngemre488

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben 2 senedir felan minecraft oynamıyorum

sorunum şu

Bad Video Card Drivers

Yardım edicekler skype gelsin skype adım: Emre Ergün 2 tane aslan resmi var

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben 1 senedir oynuyorum sorunun çözümünü biliyorum arkadaş 2 senedir oynuyor bilmiyor,
Konuyu açmadan önce forumun arama motorunu kullanıp (sağ üst kısım bannerin altında) bununla ilgili arama yaparak belki de aynı sorunu içeren 50 konu bulursun kendinize özel hizmet mi istiyorsunuz anlamıyorum ki.

Ekran kartı driverini güncelle güncel deme zaten güncel olsa bu hata olmaz yada ekran kartın öbür dünyaya göçmüştür çoktan :sarhoş:

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben 1 senedir oynuyorum sorunun çözümünü biliyorum arkadaş 2 senedir oynuyor bilmiyor,
Konuyu açmadan önce forumun arama motorunu kullanıp (sağ üst kısım bannerin altında) bununla ilgili arama yaparak belki de aynı sorunu içeren 50 konu bulursun kendinize özel hizmet mi istiyorsunuz anlamıyorum ki.

Ekran kartı driverini güncelle güncel deme zaten güncel olsa bu hata olmaz yada ekran kartın öbür dünyaya göçmüştür çoktan :sarhoş:

Windows7 de sorun yoktu tmm mı Windows8 oldu laptop ekran küçük bir de çalışmadı güncelledim ne varsa bir kaçında güncel dedi diğerleri güncellendi ama hala çalışmadı sorunun başka bir sebebi olmalı :soru: Ve laptop çokta eski sayılmaz Windows8 kurduktan sonra mı öldü ki :D Ve tahminime göre Windows7 olunca tekrar çalışır duruma gelebilir :soru:

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Windows7 de sorun yoktu tmm mı Windows8 oldu laptop ekran küçük bir de çalışmadı güncelledim ne varsa bir kaçında güncel dedi diğerleri güncellendi ama hala çalışmadı sorunun başka bir sebebi olmalı :soru: Ve laptop çokta eski sayılmaz Windows8 kurduktan sonra mı öldü ki :sırıtmak: Ve tahminime göre Windows7 olunca tekrar çalışır duruma gelebilir :soru:

Driverlar windows8 ile uyumlu değildir yada windows8 driveri yoktur :p
Aynı sorundan dolayı bende windows7 kullanıyorum :(

storngemre488

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Windows7 de sorun yoktu tmm mı Windows8 oldu laptop ekran küçük bir de çalışmadı güncelledim ne varsa bir kaçında güncel dedi diğerleri güncellendi ama hala çalışmadı sorunun başka bir sebebi olmalı :soru: Ve laptop çokta eski sayılmaz Windows8 kurduktan sonra mı öldü ki :sırıtmak: Ve tahminime göre Windows7 olunca tekrar çalışır duruma gelebilir :soru:

zaten pc win7 bi mod pack yükleyince başladı bu hata

Aribza

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Driverlar windows8 ile uyumlu değildir yada windows8 driveri yoktur :p
Aynı sorundan dolayı bende windows7 kullanıyorum :(

kardeş merak etme ben ne yüklersem hiçbişi olmadı :/ driver hatası verdi güncelledim ama bu videodanda öğrenebilirsin windows7 nin 8 in ayarlarından bi fark yok :) işte o video:

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
kardeş merak etme ben ne yüklersem hiçbişi olmadı :/ driver hatası verdi güncelledim ama bu videodanda öğrenebilirsin windows7 nin 8 in ayarlarından bi fark yok :) işte o video:

Anlamadım daha küçük fontlarla daha büyük anlamlar kullanmayı dene :)