Arkadaşlar Lütfen Acil Yardım!!!

Josh77

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Öncelikle Selamün Aleyküm, size bir sorum olucaktı. Arkadaşlarla bir MMORPG server kurmaya başladık, ben şu anda class skilleriyle filan ilgileniyorum.
Süreli olarak enchant basma gibi bir şey varmı mesela bi kılıca 1 dakikalığına keskinlik 3 gelicek sonra gidicek filan bunu yapabilirmiyim ?
Şimdiden Çok Teşekkürler

mertylol

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bir şey Olacağını Pek Sanmıyorum Skrip Den İnvsee falan bir şey Ayarlayabilirsiniz.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim bilgim yok değil sadece bunu öğrenmek istiyorum kendi imkanlarımla bulamadım suçmu ?
Evet suç. Daha basit bir skript yazamazken sunucu açmaya çalışıyorsunuz.
Sonra her gün 10-15 tane saçma sapan yardım konusu açılıyor. Resmen sunucuyu forumdakilere yaptırıyorsunuz.

Hadi skriptin büyük bir kısmını yaparsın, bir satırında hata çıkar, skript bilen birine mesaj atsanız yada zor bir konuda destek alsanız anlarım.
Ama gelip buraya "bana 1 dakikalık enchant yapma skriptini yapın !" der gibi konular açıp sürekli forumu işgal ediyorsunuz.

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet suç. Daha basit bir skript yazamazken sunucu açmaya çalışıyorsunuz.
Sonra her gün 10-15 tane saçma sapan yardım konusu açılıyor. Resmen sunucuyu forumdakilere yaptırıyorsunuz.

Hadi skriptin büyük bir kısmını yaparsın, bir satırında hata çıkar, skript bilen birine mesaj atsanız yada zor bir konuda destek alsanız anlarım.
Ama gelip buraya "bana 1 dakikalık enchant yapma skriptini yapın !" der gibi konular açıp sürekli forumu işgal ediyorsunuz.
Sakin hocam.

Eren'inde dediği gibi biraz daha tecrübe ve bilgi edindikten sonra açsanız güzel olur. Eğer illahide açacağım diyorsan o zaman ingilizce öğrenip yabancı forumlarda araştırırsan bayağı bir kaynak bulursun.