ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN ACİLL N'OLUR

BlindAngel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar geçenlerde bir arkadaşımla bir tane faction sunucusuna girdik.Admine bir şaka yaptık ama pek beğenmedi galiba :D Neyse sorunuma dönelim rehber,admin bizi banlamadan önce bir sunucu ip'si gibi bir sürü rakam yazdı ve dediki bir daha böyle ip'sinde rakam olan sunuculara giremiyiceksiniz.İlk başta ciddeye almadık tabii ki.Dedik rehberin nasıl öyle bi yetkisi olabilir falan ama gerçektende giremiyorum.Sebebi bu mu pek bilmiyorum ama yani şaka maka harbiden giremiyorum.Girmeye çalıştığımda ilk başta giriş yapılıyor diyor.Sonra geçersiz oturum oyunu yeniden başlatmayı deneyin gibi bir yazı çıkıyor.Arkadaşlar lütfen yardım edin.Çok ihtiyacım var.Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler...

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kaç sunucuda denedin ? ona göre ip-ban atmıştırda nasıl oluyorda giremiyor ilk kez karşılaşdım böyle bir şeyle bir hata olmalı . yada bilgisayarının modemini değiştir otomatikmen ipinde değişir giremeye bilirsn ama bilmem :D

BlindAngel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ya bilmiyorum admine şaka yaptık rehber geldi öyle bişiyler yazdı modeme felan res attım belki ip ban atmıştır diye yapamadım hani bu işleri pekte bilmem bilgisayarın ip'sine felan mı atmıştır banı ya napıcam ben ip'sinde rakam olan hiçbir sunucuya giremiyorum

BlindAngel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
hayır premium değilim az önce bi tane sv açtım kendim giremyorum yine hani kendi ipmizi yazıp giriyoruz ya başkası bizim diğer ipmizle giriyo işte ben yine giremiyorum