Arkadaşlar lütfen yardım...

7R4LB3N1M97

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar minecraftı açınca bu hatayı alıyorum.Lütfen çözümünü bilenler yardım etsin...

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
O zaman hata kodunun tamamını paylaşabilir misiniz? Bir göz atayım bir şey bulursam bilgilendiririm

7R4LB3N1M97

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ya aslında bu hata arkadaşımda oluyor.Onun yerine ben paylaştım şimdide açık değil.Birçok yolu denedik fakat hiçbiri fayda etmedi .Minecraftımı atsam faydası olurmu ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ya aslında bu hata arkadaşımda oluyor.Onun yerine ben paylaştım şimdide açık değil.Birçok yolu denedik fakat hiçbiri fayda etmedi .Minecraftımı atsam faydası olurmu ?
Bu hata (resimden göründüğü kadar) bir belgedeki değişiklik sonucu olmuş olabilir. Yani yeni bir minecraft sorunu çözebilir. Sorunu çözmezse hata kodu için ısrar etmek zorundayım :D

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir belge ya da dosya silinmesi/değiştirilmesi sonucu olabilir

Mustafa Kemal Atatürk !

7R4LB3N1M97

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tamam yorumlarınız için teşekkür ederim.Eğer yine olmaz ise o zaman hatanın hepsini atarım buraya.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ayrıca OpenGL yi de güncellemeyi unutmayın. Yani Arkadaşınız güncellesin. Olmazsa DirectX, java ve ekran kartınıda güncellesin. Şimdilik dosya değişikliği ve OpenGL hatasından başka bir şey yok.[DOUBLEPOST=1391444294,1391444255][/DOUBLEPOST]
Tamam yorumlarınız için teşekkür ederim.Eğer yine olmaz ise o zaman hatanın hepsini atarım buraya.
Ben teşekkür ederim. Biz de mutlu oluyoruz işte :D