Ardaşlar Ya Ben şu BFChicken Gamers'in Oluşturdugu Mod Paketini İndirdim Çok Guzel Çalıştı ve 1.4.6 iken ben 1.4.7 ye yukselttim butun modlar çalıştı ama XYCRAFT çalışmadı biliyorsunuz ki XYCRAFTIN yeni sürümünde Dark engineering blocklar felan var onlarla FABRICATOR Yapılıyor bana lazım bu Mod yukledıgım zaman crash hatası Alıyorum İşte Crash Hatası...
XyCraft [§3XyCraft] (xycraft-1.4.7-0.10.18.zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized->Post-initialized
XyCraftWorld [§2XyCraft World] (xycraft-1.4.7-0.10.18.zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized->Errored
XyCraftMachines [§9XyCraft Machines] (xycraft-1.4.7-0.10.18.zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized->Post-initialized
LWJGL: 2.4.2
OpenGL: GeForce 8500 GT/PCIe/SSE2 GL version 3.3.0, NVIDIA Corporation
Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'forge,fml'
Type: Client (map_client.txt)
Texture Pack: Default
Profiler Position: N/A (disabled)
Vec3 Pool Size: --ERROR-- NullPointerException: null
XyCraft [§3XyCraft] (xycraft-1.4.7-0.10.18.zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized->Post-initialized
XyCraftWorld [§2XyCraft World] (xycraft-1.4.7-0.10.18.zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized->Errored
XyCraftMachines [§9XyCraft Machines] (xycraft-1.4.7-0.10.18.zip) Unloaded->Constructed->Pre-initialized->Initialized->Post-initialized
LWJGL: 2.4.2
OpenGL: GeForce 8500 GT/PCIe/SSE2 GL version 3.3.0, NVIDIA Corporation
Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'forge,fml'
Type: Client (map_client.txt)
Texture Pack: Default
Profiler Position: N/A (disabled)
Vec3 Pool Size: --ERROR-- NullPointerException: null