EkledimSkype eklermisiniz ---> granaus2
Pluginer is evertying asddasdOhhh... God what is "Pluginer" :C
Ne alaka çağrıya gelirmisin?Ali Oynuyor Sunucusu Gitmeyin Arkadaşlar OP verceğim diyor op veriyor 2 dakka sonra yere niye tnt koyuyon diyip küfür edip banatıyo sonra öğreniyor ki arkadaşı koymuş tntyi bence gitmeyin vereceğiniz vakite yazık![]()
Çamur atma, yanlış anlaşılma yüzünden emeğine çamur atman gerekmez.Ali Oynuyor Sunucusu Gitmeyin Arkadaşlar OP verceğim diyor op veriyor 2 dakka sonra yere niye tnt koyuyon diyip küfür edip banatıyo sonra öğreniyor ki arkadaşı koymuş tntyi bence gitmeyin vereceğiniz vakite yazık![]()
Tamam iyiliği dokundu fakat şu an burdaki kişilerin fikirlerini değiştiriyor.[DOUBLEPOST=1441543170,1441543057][/DOUBLEPOST]Çamur atma, yanlış anlaşılma yüzünden emeğine çamur atman gerekmez.
Bütün map'i mahfettin .[DOUBLEPOST=1441543306][/DOUBLEPOST]Ali Oynuyor Sunucusu Gitmeyin Arkadaşlar OP verceğim diyor op veriyor 2 dakka sonra yere niye tnt koyuyon diyip küfür edip banatıyo sonra öğreniyor ki arkadaşı koymuş tntyi bence gitmeyin vereceğiniz vakite yazık![]()
Ekledim kabul edermisin?Skype eklermisiniz ---> granaus2
Senin gibi yalancılar yüzünden Türkiye bu halde.Benmi mapı mahvettim arkadaşın eğlenmek için bütün mapı patlattı bende yapma etme dedim. Sonrada Banı ben yedim