Arkadaşlar Mod Pack Yapacağım Mod Önerebilirseniz Içeri Girin

RoelTorEs

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
Son zamanlarda normal survival oynamaktan canım sıkılıyordu ve bir mod pack yapma kararına ulaştım,
Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar önerebileceğiniz mod varsa söyleyin
Örnek : Timber mod olacak mesela :tavuk:

FaalJunDovah

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
EthernalFrost
The Ether(bu 2 mod birlikte çalışması mucize)
millenaire
custom npc
ve diğer olmassa olmazlar ic2,bc3, nei vb. Yukarıda yazdığım 4 mod bana en çok sorun çıkaran modlardı sen onları bi arada çalıştırabilisn süper olur :)

batugan14

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ics2 ve ekentileri advan macine block advance solar panal gregtech tehermal expansion

ardatürker

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
galcticraft olabilir çok iyi bir mod kendi uzay istasyonunu kurabilirsin ay'a gidebilirsen ve de paraşüt gibi şeyler gelio yeni madenler (aydaki madenler) ve ya more explosives modu da iyi bin bir tür bomba gelio saatli bomba nukleeer bomba(acaip zarar verior )çok güçlü bir bomba vesis bombaları su bombası(su balonu gibi)bile var.benden bu kadar :p

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ic2 Ic2NuclearControl Ic2GraviSuite Ic2AdvancedMachines Ic2AdvancedSolarPanels Ic2GregTech EE3 Thaumcraft 3 Redpower2 BuildCraft ThaumCraft Backpacks Reis Minimap NotEnoughItems Forestry Thaumic Bees Better Storage Rail Craft Soul shards Galaxy Craft

kemo2000

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
smart moving
balkon weapons
timber
assasin s craft
too many items
bi de minecraft force gibi programları unutma

baba7171

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ender IO
BFChickenGamersdan gördüm Thermal Expension ve Buildcraftı ezip geçio

yelhan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
optifine Simple ore Fps plus Tree Capidator backpack indstrialcraft 2 thaumcraft başka aklıma gelmiyor