Arkadaşlar Normal Oyunda Bi Ses Duydum Yardım!!!!!

CreeperTerbiyecisi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben oyunda tuhaf bir ses duydum (korsan oynuyorum premium değil) . Singleplayer oynarken (peacefulda ve crafting modda oynuyodum) böyle tam gece olurken bir ses duydum tiz bir çığlık sonrada uğultu falan vardı . Herobrinenin varlığına inanmıyorum ama buna bir açıklamada bulamadım bu ses nereden geliyor lütfen söyleyin .

Not:oyunu 2 saat önce indirdim ama texture pack,mod falan indirmedim

CreeperTerbiyecisi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Garip ve güzel bu arada herobrine mod yüklemedikçede yok nedenmi modlarda oyun dosyasinin içine herobrineyi EKLİYOR yani normalde yok
bu sesler 1.4.2 nin yeni gelmis bir özelliği olabilir ve bende duymak istiyorum bu yüzden endişelenme hem bu bi oyun :D
eh sende haklısın tabii :D sadece bi oyunda eğlenelim diye açtık öyle bi paranormal aktivitelerdeki gibi bi anda öcü möcü falan çıksın diye değil

Nowaytr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aga bu çığlık dediğin şey yarasa sesi felan olmasın :) ayrıca minecraft bu küplerin oyunu neden korkasın :)

iTomication

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ambiyans seslerine bir ekleme gelmiş olabilir senin duyduğun tahminimce ya ambiyans sesidir yada yarasa sesi ama ardından uğultu geldiyse ambiyanstır.

minecraft survival

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Banada öyle korkunç sesler geliyor genellikle çığlık felan, enderman fena bağırıyo artık 1.4.2 den sonra...
Ama peaceful da ambiyans ya da öyle bişeydir işte :D

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet yarasadır. Zararsız yaratıklardır ve hiçbir şey düşürmezler. Karanlıklarda gerçekteki gibi ters dönüp uyurlar. Yaklaşırsanız kaçarlar. Işık olan yerlerde sürekli dolanırlar eğer kaçamazlarsa. Çok gıcık edici bir sesi vardır. (wikipedia'ya bağladım mk :D )