arkadaşlar npc nası yapılır

iToobster

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba bundan önce bi sorus sordum onu yapamadım ama neyse yapabilen birini bulucaz artık neyse arkadaşlar ben map yapıcam arkadaşlarımla ve bu advanture olucak
bitek bunlar kaldı öğrenmemiz gereken
zombielere set giydirmek (ben yapamadım yapıcak adam aranır 12 13 14 yaşında)
komut bloğuna renkli yazı yazma (sölerseniz sevinirim)
npc köylü nası yaratıcaz (sölerseniz sevinirim)
bunları öğrenir öğrenmez mapa başlanıcak yoksa parkur olucak malesef

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Köylüleri istersen creative modda villager yumurtası ile yapabilirsin. Ama npc den bahsediyorsan o citizens 2 plugini ile yapılıyor ki senin ki server değil. Ha belki MC Edit kullanarak da spawner koylabilirsin.

iToobster

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
köylüden istediğim itemi alma yani mesela map yaptım diyelim adam elmas zırh alsın diye köylü koycam o item alma kısmını ayarlıya bilirmiyim onu soruyorum kısacası[DOUBLEPOST=1378327619,1378327585][/DOUBLEPOST]anlatamadıysam pardon

Klorobenzen

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim bi sorum var plugin ve mod olmadan npc yapılıyor ama baya zormuş Nasıl yapılıyor?

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunların Çoğunu MCEdit İle Yapabilirsin. Ben McEdit'ten anlamıyorum. Anlayan birisiyle görüşmeni tavsiye ederim. zombiye zirh giydirme koylunun takas itemlerini belirleme bunları mcedit'den yapabilirsin. renkli yazı yazmak ise (emin değilim dene) ./say renkkoduyazı felan google minecraft renk kodları yazarsan renk kodları çıkar zaten beğendiysen 1 like yeter

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kardes npc plugini indir /npc create isim olarak npc koyabilirsin istersen ismin basina &a gibi renk kodlariyla renklendirebilirsin.....

probook tabletimden gonderildi
Keşke konuyu okusaydın... Okusaydın konunun server ile ilgili olmadığını anlardın... :/

iToobster

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bunların Çoğunu MCEdit İle Yapabilirsin. Ben McEdit'ten anlamıyorum. Anlayan birisiyle görüşmeni tavsiye ederim. zombiye zirh giydirme koylunun takas itemlerini belirleme bunları mcedit'den yapabilirsin. renkli yazı yazmak ise (emin değilim dene) ./say renkkoduyazı felan google minecraft renk kodları yazarsan renk kodları çıkar zaten beğendiysen 1 like yeter

yaptım zaten mc editden bi adventure map yapcam yardım eden yok mapa ben bunlarla ilgilencem de işte 12 13 yaşlarında biri ile yapmak istiyorum acemi olması sorun olmaz bende acemiyim[DOUBLEPOST=1378484884,1378484819][/DOUBLEPOST]Hepinize teşşekkür ederim mc editden yapabildim şimdi ilk parkur mapımın betasını koyucam biraz kötü olabilir kızmayın diye kolay yaptım 2 kisilik map