Arkadaşlar okurmusunuz !

enesmidas

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar !
Öncelikle bir şeyi bleirtmek istiyorum. Adam gibi MMORPG server yok. Yani yapan da olmuyor. Önüne gelen faction açıyor, survival açıyor. Ama cidden sıkıntı. Hani özel bir şey olsa neyse de hepsinde amaç aynı. Survivalde at claimini bekle claim hakkın dolsun maden bul geliş arkadaş bul, factionda ise durum daha kötü. Yani hangi mantıkla lapis kırarak gelişmek var ki ? yani lapis para madenimi ? gerçekte de boylemi ? neyse oralar ayrı bi konu. Benim istediğim şey farklı. Faction yada Survival değil. MMORPG evet işte bu. Diğer serverler gibi gerkesiz amaçlar yerine rol yap + bas efsun koy patron kes zindana gir mini-bosslar mini-zindanlar falan filan. Eskiden vardı böyle 3-4 tane bakın naruto demiyorum MMORPG diyorum. Ya biliyorum çok zor olduğunu mmorpg bir server açmanın. O kadar çok kodlama yapıyorsunuz ki. Of arkadaşlar bildğiniz server varmı mmorpg. ? yabancı ama ingilizce olsun fransızca olsun afrikaanca olsun yunanca olsun gene oynarım yeterki mmorpg olsun. Ama Premium olmasın. Türk demedim çünkü halihazırda türk mmorpg yok (işin içine naruto karıştırmayın.) Arkadaşlar karşı çıkmayın düşüncelerimi belirttim

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
6
Ruh hali
Çoğu kişinin sunucu ve zaman sorunu var. Şöyle ki, minecraft -hatta artık farkettim ki diğer programlar da bilgisayarı çok pis kastırıyor- çok ram harcıyor. Bundan dolayı sunucu açamıyorlar. Diğer kişiler ise lapis kitlesi zaten. Ben düşünüyorum ki, minecraft sunucum olsa 2-4 yılda güzel bir mmorpg açabilirdim, açabilirdik.

Çok istiyorsan kendin açabilirsin, istersen her şeyin üstünden gelebilirsin.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Şu anda daha yapım aşamasında olan ama yakında açılıcak olan sitenin eski bir yöneticisi ve arkadaşları tarafından açılan bir mmorpg serverı var ve kalitelide ama beta tam açık olmayacak server bölümüne bakarsan onlarca mmorpg gibi server bulabilirsin ayrıca
ama fikrine katılıyorum factionlar leş iğrenç pis nalet...

enesmidas

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Blazerd var Yakında açık betaya geçecek
wynncraft var yabancı server
rise of realms var yapım aşamasında daha[DOUBLEPOST=1440522481,1440522305][/DOUBLEPOST]Ayrıca bu kadar gereksiz bi paragraf yerine mmorpg server önerirmisiniz yazabilirdin

gereksiz ? Neden gereksiz !
1. Blazerd'e başvuru yaptım
2. wynncraft'ın premiumo ldugunu bilmiyorsun gir bi dene bakalım.
3. rise of realms açılırsa oynayacagım.

arkadaşlar konuyu kirletmek için o düşüncelerini aklınızdan silin atın.[DOUBLEPOST=1440525205][/DOUBLEPOST]
Çoğu kişinin sunucu ve zaman sorunu var. Şöyle ki, minecraft -hatta artık farkettim ki diğer programlar da bilgisayarı çok pis kastırıyor- çok ram harcıyor. Bundan dolayı sunucu açamıyorlar. Diğer kişiler ise lapis kitlesi zaten. Ben düşünüyorum ki, minecraft sunucum olsa 2-4 yılda güzel bir mmorpg açabilirdim, açabilirdik.

Çok istiyorsan kendin açabilirsin, istersen her şeyin üstünden gelebilirsin.

Kardeşim zaten bi meblağ olsa bilgim de olsa ben açmıştım zaten serveri ama işte bilgim yok meblağm yok

enesmidas

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Çünkü daha önce aynısı milyarlarca kez yazıldığı için gereksiz
İlla oynamak istiyorsan mmorpg ya vericeksin premium un parasını alıcaksın ya da internetten bulucaksın bi tane

Kardeş kendine bak da konş senin premiumun varmı ? varsa da karışmam senin seviyene inemem şurda insan gibi düşüncemizi belirtiyoruz senin gibi barbarlar konumu baltalıyor.[DOUBLEPOST=1440526882,1440526837][/DOUBLEPOST]
Kardeş kendine bak da konş senin premiumun varmı ? varsa da karışmam senin seviyene inemem şurda insan gibi düşüncemizi belirtiyoruz senin gibi barbarlar konumu baltalıyor.

Ha ayrıca yukarda demişsin mmorpg server onerebilecek varmı diye yazsam gene aynı seyleri yazacaktın
rise of realms var yapım aşamasında daha diye.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş kendine bak da konş senin premiumun varmı ? varsa da karışmam senin seviyene inemem şurda insan gibi düşüncemizi belirtiyoruz senin gibi barbarlar konumu baltalıyor.[DOUBLEPOST=1440526882,1440526837][/DOUBLEPOST]

Ha ayrıca yukarda demişsin mmorpg server onerebilecek varmı diye yazsam gene aynı seyleri yazacaktın
rise of realms var yapım aşamasında daha diye.

Barbarbarbarbarbarbarbar

O değil de; Gooncraft var Whitelistli, bir ara oynamıştım. Adminlerle kanka olmuştuk. Girdiğim en iyi mmorpg sunucusuydu. Premiumsuz bulabileceğin mmorpg serverler büyük ihtimalle zımpara kağıdı gibi olur.[DOUBLEPOST=1440527063][/DOUBLEPOST]
Türk mmorpg var kardeşim :D
(afrikaanca ne :D )

Afrikaans, Güney Afrika'da konuşulan dil, flemenkçenin abuk subuğu.

enesmidas

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Barbarbarbarbarbarbarbar

O değil de; Gooncraft var Whitelistli, bir ara oynamıştım. Adminlerle kanka olmuştuk. Girdiğim en iyi mmorpg sunucusuydu. Premiumsuz bulabileceğin mmorpg serverler büyük ihtimalle zımpara kağıdı gibi olur.[DOUBLEPOST=1440527063][/DOUBLEPOST]

Afrikaans, Güney Afrika'da konuşulan dil, flemenkçenin abuk subuğu.

''Premiumsuz bulabileceğin mmorpg serverler büyük ihtimalle zımpara kağıdı gibi olur.'' demişsin rise of realms veya blazerd mmorpg oyle olmayacak (biliyorum buyuk ihimal demişsin ama ben gene yazayım dedim :9)[DOUBLEPOST=1440527339,1440527304][/DOUBLEPOST]
Türk mmorpg var kardeşim :D
(afrikaanca ne :D )

cidden varsa ip atabilirmisin ?

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
''Premiumsuz bulabileceğin mmorpg serverler büyük ihtimalle zımpara kağıdı gibi olur.'' demişsin rise of realms veya blazerd mmorpg oyle olmayacak (biliyorum buyuk ihimal demişsin ama ben gene yazayım dedim :9)

"Büyük ihtimalle" yi dikkate alan tek insansın şu forumda, tebrik ediyorum.
Umarım olmaz dostum. Gene adminlere kalmış bir durum sonuçta.