Arkadaşlar oyune yeni başladım premium aldım oyunu yardımlarınızı rica etmekteyim.Sorularım içeride.

HavadaKarada

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,

Oyunu orjinal aldım gift kodu ile.

Şimdi oyunda menüde sadece tek kişi oyun ve çoklu oyun olarak görünüyor.oyunu Türkçe dil seçeneği ile kullanıyorum.

1.Şimdi sorum şu başkalarında baktığımda menüde MOD seçeneğide bulunuyor bende neden bulunmuyor.
2.Premium la korsanın farkı nedir.Skin filan denmiş ama skin nedir nasıl değiştirilir filan hiç anlamadım veya nerden yapılır ? :)
3.Premium serverlara girilebilir denmiş premium hesapla ama ben multi hiç oynayamadım daha nasıl oynanır bilemediğimden heralde bana bu konuda yardım edermısınız ?
4.Craft işlemini aslında çözdüm çokda eğlenceli oyun da çok eğlenceli ama iste ayrıntılar ayrıntılar yani şunu kesin bilmelisin çok önemli diyeceğiniz her hangi bir her bilgiye htiyacım var .

Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ilk oncelikle konuyu dogru yere acmayi dene,skin islemleri oyunu satin aldigin yerden yapilir, multiplayer oynamak icin ip ye ihtiyacin var forumda bulabilirsin. Oyunu Türkçe oynama derim hic bir faydasi yok, sana kalmis tabii ama.

HavadaKarada

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
oyunu gift kodu ile satın aldım. minecraft.net sitesinden de active ettim şimdi nasıl yaparım o skin işlerini yardımcı olurmusun rica etsem ?

HavadaKarada

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
skype kullanmıyorum maalesef olmazsa acarım ama akşam ekleyebilirim eve gidince.Genel içerik olarak bu premiumlara özel MOD olayı nedir peki neden benim menüde görünmüyor ?

karasayko

Marangoz
En iyi cevaplar
0
skype kullanmıyorum maalesef olmazsa acarım ama akşam ekleyebilirim eve gidince.Genel içerik olarak bu premiumlara özel MOD olayı nedir peki neden benim menüde görünmüyor ?
Öncellikle Minecraft ta ''Premium'' diye bir terim yok Türkiyede Crack oyuncular fazla olduğu için Minecraft ı olan ''Premium'' sayılıyor.Minecraft'ı satın alınca skin değiştire bilirsin ve Crack olmayan serverlere girebilirsin.Mod her oyundaki bildiğimiz mod (oyuna oynunda olmayan ekstra özellikler ve itemlar ekler).Ayrıca modları Crack kullanıcılarda kullanabiliyor. skydaz.com Sitesinden modları otomatik olarak yükleyebilirsin.

M

MUHDE

Ziyaretçi
1- Tek oyuncuda oyuncular oyunun zevkini arttirmak icin mod yükler mod kisaca oyuna ekstra eklenen eklenti gibidir o ana menüde gördügün seçenek de modun oluşturdugu bir eklenti kismidir..
2- Kisaca premium MCsg ye hypixel e girebilmek Skin değistirebilmek Tekkit oynayabilmektir Ancak korsan(crack) Oynayanlar bu ozelliklerden faydalanamazlar.
3- Ana menüde Çok oyunculu bir secenek var onun sağ alttinda server ekle gibi bir buton olmasi lazim oraya tiklayarak bir serverin ipsini yazabilirsin ve multi player oynayabilirsin.
4- Tekkit öğrenmeyi dene cok faydali olacaktir.

HavadaKarada

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Multi player olayini yaptim. Premium serverlardan en cok tavsiye ettiginiz server hangisidir ? İp sini verirmisiniz

Mod olayini arastirdim anladim ne oldugunu ancak suan oyun 1.7.4 versiyonunda verdiginiz siteden modlari yuklemeye kalktigimda 1.7.2 versiyon istiyor gibi sanki. Cunku yukledim ama herhangi bir degisim olmadi.
Skin olayini cozdum skinimi degistirdim bile:))
Birde tekkit olayi nedir bunu aciklarmisiniz yukarida arkadas soylemiste tekkit ogren diye ?

Hepinize simdiden cok tesekkurler[DOUBLEPOST=1388209621,1388209535][/DOUBLEPOST]Tekkit
1- Tek oyuncuda oyuncular oyunun zevkini arttirmak icin mod yükler mod kisaca oyuna ekstra eklenen eklenti gibidir o ana menüde gördügün seçenek de modun oluşturdugu bir eklenti kismidir..
2- Kisaca premium MCsg ye hypixel e girebilmek Skin değistirebilmek Tekkit oynayabilmektir Ancak korsan(crack) Oynayanlar bu ozelliklerden faydalanamazlar.
3- Ana menüde Çok oyunculu bir secenek var onun sağ alttinda server ekle gibi bir buton olmasi lazim oraya tiklayarak bir serverin ipsini yazabilirsin ve multi player oynayabilirsin.
4- Tekkit öğrenmeyi dene cok faydali olacaktir.
Tekkit olayi nedir dostum biraz acarmisin lutfen ?

M

MUHDE

Ziyaretçi
Tekkit cok fazla modun yani oyun eklentisinin tam 78 tane bir oyunda toplanmasidir eyer bunu oynarsan minecraft da kendini daha iyi gelistirebilirsin

Onerdigim serverler MCSG / Hypixel / ZetoxCraft=benim serverim Bunlari netten arastirirsan daha iyi olur reklam yapmim burda