DarkKral001
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Selamın Aleyküm Arkadaşlar Lütfen Allah Rızası İçin Yardım Edin Yapamıcam 2 Tane Pluginden Hata Almaya Başladım Acaba Yardım Edermisiniz Arkadaşlar Ben Bir Pluginer Deilim Fakat Pluginleride Alıntı Yapmak İstemiyorum Bu Yüzden Kendim Yapayım Dedim Fakat 2 Tane Sorunla Karsılastım Bunlardan Biri Factions Plugini Dieri Paindranks Arkadaşlar Cok Sey İstemiyorum Sizin İçin Cok Kolay Benim İçin 1 Haftadır Sürüyor Ne Olur Yardım Edin
Öncelikle Arkadaşlar Factions Plugini İle Başlıyalım !!!
Pluginin Son Sürümünü İndirip Kurdum Fakat Consolda Aktif Olarak Görenirken Oyun İçinde /f Komutları Çalışmıyor Buna Bi Yardımcı Olurmusunuz
Bide Son Olarak Arkadaşlar Paindranks yaptım herseyi olmadı 10 20 tane video izledim 50 60 tane forum gezdim cözümü yok iyi pluginer arkadaşlar benim istedim rütbeleri yapıp 1.8.8 için hastebinden atarmısnıız lütfen
Öncelikle Arkadaşlar Factions Plugini İle Başlıyalım !!!
Pluginin Son Sürümünü İndirip Kurdum Fakat Consolda Aktif Olarak Görenirken Oyun İçinde /f Komutları Çalışmıyor Buna Bi Yardımcı Olurmusunuz
Bide Son Olarak Arkadaşlar Paindranks yaptım herseyi olmadı 10 20 tane video izledim 50 60 tane forum gezdim cözümü yok iyi pluginer arkadaşlar benim istedim rütbeleri yapıp 1.8.8 için hastebinden atarmısnıız lütfen