Arkadaşlar Perm[İstek]

Ahmet1

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkaşlar Bugün Sizden İsteyeceğim şey:permissions...Bu Konuda Her Permi biliorm fakat şu /chest komutunun permini bi öğrenemedim yardımcı olan arkadaşlara çok tşk. :)
Not:/mangaddp grupadi essentials.chest olmuyor chest* de olmuyor [Yardim Edin] Birde Oyuncuların permlerini BasRehbere aktarmayı istiyorum basrehberin gurubu:BasRehber oyuncunun Default [Vps Server Plugin Paketini Açamioz Sw AxiTRden alınmıştır]

YalnizPenguen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim /chest komutu essentials ile değil alpha chest plugini ile gelmiştir.Bu yüzden

- /mangaddp grupadı alpha.chest bişeydi sanırım. :)

DaxterMorgan

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba :D
/chest dediğin sanırım sanal chest ve essentials ile alakası yok.Onun için alphachest izinlerini yüklemen gerek.
İzinler;

/chest izni------->alphachest.chest
Eğer crafting table yapmak yerine kısaca açmalarını istiyorsan şu izni de eklemelisin

/workbench izni------->alphachest.workbench

DaxterMorgan

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam olarak neyi yazdın olmadı söyleyebilir misin? :D
Bu arada serverda alphachest plugini var demi :D

Ahmet1

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte oyuncu yazınca I'm Sorry Yani Üzgünüm Bu Komutu Kullanacak Hakkın Yok Gibi Şeyler Yazıyor!

Ahmet1

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fakat Server Benim Değil Ayrıca Op Olsam zaten her şey olur :D ben reklamcıyım :D

Ahmet1

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar şimdi /mangaddp BasRehber essentials.default mu yazcam default Yani Oyuncunun permlerini BasRehbere eklemek için Oyuncunun grubu Default axitr swsi
????Cvp Verenlere Sİmdiden TSK