Arkadaşlar Plugin Yazanlar ve Çok İyi Bilenler Bakabilir Mi?

H4CK3RW0LF | Alicãn

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Pluginlerle Bir Blok Ekleyemiyoruz Ama Elimzide Olan Bir Şeyle Zaten Olan Bir Şeyi Yapabilirmiyiz? Örneğin Zombilerden Çıkan Eti Isıtınca Bize Deri Vermesi? Yada Kemikten Çıkan Kemik Tozunu Başka Yerden El Etme? Örneğin Demir Ore'u Altın Kazmaya Kazınca 2 ore vermesi ? Arkadaşlar Bunun Gibi Zaten Bunu Yazmak Basit Kodunu Görmüştüm Eğer Böyle Bir şey Varsa Bana Ulaşır mısınız? Eğer Yazarım Diyorsanız Ben Size Şu Şöyle Olsun Diye Bir Not Yazarım Sizde Yazarsınız Teşekkürler :)

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Türkiyede java bilgisini bu işler için kullanan fazla insan yok. Tavsiyem; Öğrenip kendin yap :)

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İsmini yanlış hatırlamıyorsam Customcrafting ve Custom Drops tarzında pluginler vardı, şu an kontrol edemeyeceğim ne yazık ki. Eğer beklersen birkaç gün içinde bunun hakkında tanıtıcı video çekebilirim.
Aradığın pluginin bunlar olduğunu düşünüyorum..

H4CK3RW0LF | Alicãn

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsmini yanlış hatırlamıyorsam Customcrafting ve Custom Drops tarzında pluginler vardı, şu an kontrol edemeyeceğim ne yazık ki. Eğer beklersen birkaç gün içinde bunun hakkında tanıtıcı video çekebilirim.
Aradığın pluginin bunlar olduğunu düşünüyorum..
Abicim Çok İyi Olur Zaten Aboneyim Kanalına İzliyorum Öğreniyorum Zamanım Çok Beklerim Ben de Araştırırım ne nedir Diye Ama Sen Videodan Önce Ne İşe Yaradığını Ufaktan Söylersen Sevinirim :)

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Abicim Çok İyi Olur Zaten Aboneyim Kanalına İzliyorum Öğreniyorum Zamanım Çok Beklerim Ben de Araştırırım ne nedir Diye Ama Sen Videodan Önce Ne İşe Yaradığını Ufaktan Söylersen Sevinirim :)
Dediğim gibi şuanda kendi bilgisayarımda değilim ve pluginlerin isimleri konusunda emin değilim.
Bu pluginler sayesinde eşyaların craftlanması için gereken eşya kombinasyonunu değiştirebilir, blok kırdığında orjinal bloktan düşen eşya yerine senin ayarladığın eşya(lar) ın düşmesini sağlayabilir, bu düşme olayına şans ekleyebilirsin..

H4CK3RW0LF | Alicãn

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi şuanda kendi bilgisayarımda değilim ve pluginlerin isimleri konusunda emin değilim.
Bu pluginler sayesinde eşyaların craftlanması için gereken eşya kombinasyonunu değiştirebilir, blok kırdığında orjinal bloktan düşen eşya yerine senin ayarladığın eşya(lar) ın düşmesini sağlayabilir, bu düşme olayına şans ekleyebilirsin..
Abi İsimler Doğru Custom Crafting Eşyaların Yapılışını Değiştiriyor Custom Drops Düşen Eşya Şansı Gibi Şeyleri Yapıyor Video Çekmeni Dört Gözle Bekliyorum :)