Arkadaşlar Profil Resmime Nasi Haraketli Resim Yüklücem Pls

Atapanda

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Foruma gülücükler neden konmuş bir hatırla derim muhtemelen komik bir şeyi belirtmek için.
Sana göre komik Ama lafı yiyen Sahibe Göre komik değil ?[DOUBLEPOST=1426420922,1426420856][/DOUBLEPOST]Kardeşlerim TheTurkMan hariç konunun içine ettiniz vallahi burda laf atcağınıza yardım etsenize

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Sana göre komik Ama lafı yiyen Sahibe Göre komik değil ?
Pek utanılacak veya kızılacak bir şey demedim, hadi demiş olsam bile kuralları okuyan birisi derki "Lütfen öyle eski konuları açma" fakat sen bir çocuk gibi ne diyorsun kendin oku;
Ya Bi bitmediniz o laf o konuda kaldı hadi yürü işine
Sana göre komik Ama lafı yiyen Sahibe Göre komik değil ?[DOUBLEPOST=1426420922,1426420856][/DOUBLEPOST]Kardeşlerim TheTurkMan hariç konunun içine ettiniz vallahi burda laf atcağınıza yardım etsenize
Yardım istemeden önce düzgün davranmayı öğren.

Atapanda

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Pek utanılacak veya kızılacak bir şey demedim, hadi demiş olsam bile kuralları okuyan birisi derki "Lütfen öyle eski konuları açma" fakat sen bir çocuk gibi ne diyorsun kendin oku;

Yardım istemeden önce düzgün davranmayı öğren.
Tamam Hatalıyım Sende Sus Bende Susim Hadi bye

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Tamam Hatalıyım Sende Sus Bende Susim Hadi bye
Hatanı fark ettiğine sevindim fakat insanlar hata yaptıktan sonra hatalarından ders çıkarır fakat sende tam zıttı bir davranış gördüm.
Önündeki çitin oraya neden konulduğunu öğrenmeden onu aşağı indirme. -Robert Frost