Arkadaşlar Rapor Et Butonunu Bilinçli Kullanın

Oyunbaz

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Oyunbaz HERRRR iddiasina varim ki en son bnm raporumdan sonra actnz dmi :p adam swmin konusunun altina yazmsti bn de bildrmstm sonra sizin profilinize baktm yetkilisiniz. Ne yaptgnza baktm, bnm konuma bakyodnz :p

iPhone 6 cihazimdan Tapatalk 2 kullanmadan gonderdm.

Belkide Dogrudur , Bugün 200 Tane Kadar Rapora Baktıgım İçin Hatırlayamıyorum

Quaick

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Pringless Evet, bu sistemi düşündük ama mesaj sınırlaması koyarsak mesaj kasmaya çalışacaklarından forum daha çok kirlenecektir. Benim fikrim; "Server sahipleri moderatörlere server sahibi olduğunu onaylatacak ve böylece Server Sahibi rütbesi alacak, Sadece Server sahibi olanlar sunucular bölümüne konu açabilecek. Kuralları çiğneyen kişinin rütbesi alınacak + server konuları silinecek."
Böyle bir şey düşündüm fakat orayı bu şekilde yasaklarsak başka forumlara taşabilecekleri gerçeğide var..

Niesto

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
oyun bozan admin haksizsin o kdar mod s.mod flan var onlar bakmazsa 2 aylik raporda olur 5 de olur ilgilenseler sürekli yeni forum aciliyor onlara bakcam die ilgilenmiyorsunuz

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Mesela sunucular bölümünde yapılan flood(ardarda konu) şeklinde bir olay varsa rapor edelim mi canımı sıkmaya başladılar mesaj felanda atıyorlar

Sunucular bölümündeki raporlara ben bakıyorum. Spam konuları, küfür/hakaret içeren mesajları, varsa konunuza yapılan reklam mesajlarını, yanlış yere açılan konuları rapor edin, seve seve ilgileniriz. Ancak şunları yapmayın;
- Spam konuların her birini ayrı ayrı rapor etmeyin, 1 tanesini rapor etmeniz yeterlidir.
- Bir konu açıp, kendi kendini rapor eden, raporda da "nasıl konu ama, güzel yazmışım değil mi?" diye yazan arkadaş vardı yahu, yapmayın etmeyin.
- "Serverdan beni banladı", "Serverımın ismini çalmış, o serverı ben bir yıl önce açıp kapatmıştım", "Serverda adminler küfür ediyor, haksızlık yapıyor" diye rapor edenler var. Server içi ilişkilerinizle de ilgilenemeyiz arkadaşlar, bu tür raporları lütfen göndermeyelim.

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben sadece gerekli konuları rapor ediyorum.mesala adam gelmiş bütün sunucular yerine konu açmış,forumda online kimi gördüyse durum güncellemesine reklam yapmış.utanmasa craft_man ında durum güncellemesine reklam yapacak :sırıtmak:
adam beni banlayın diye yalvarıyor yani .d
kesin 3-4 yedek hesabı vardır.
edit :
Sunucular bölümündeki raporlara ben bakıyorum. Spam konuları, küfür/hakaret içeren mesajları, varsa konunuza yapılan reklam mesajlarını, yanlış yere açılan konuları rapor edin, seve seve ilgileniriz. Ancak şunları yapmayın;
- Spam konuların her birini ayrı ayrı rapor etmeyin, 1 tanesini rapor etmeniz yeterlidir.
- Bir konu açıp, kendi kendini rapor eden, raporda da "nasıl konu ama, güzel yazmışım değil mi?" diye yazan arkadaş vardı yahu, yapmayın etmeyin.

- "Serverdan beni banladı", "Serverımın ismini çalmış, o serverı ben bir yıl önce açıp kapatmıştım", "Serverda adminler küfür ediyor, haksızlık yapıyor" diye rapor edenler var. Server içi ilişkilerinizle de ilgilenemeyiz arkadaşlar, bu tür raporları lütfen göndermeyelim.

2.de koptum ya harbi böyle yazanlar varmı :D

Oyunbaz

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ben sadece gerekli konuları rapor ediyorum.mesala adam gelmiş bütün sunucular yerine konu açmış,forumda online kimi gördüyse durum güncellemesine reklam yapmış.utanmasa craft_man ında durum güncellemesine reklam yapacak :sırıtmak:
adam beni banlayın diye yalvarıyor yani .d
kesin 3-4 yedek hesabı vardır.
edit :

2.de koptum ya harbi böyle yazanlar varmı :sırıtmak:

evet Çok Daha İlginç Şeyler Yazanlar Bile Var , özellikle ikili tartışmalarda Çok Fazla Rapor Kullanılıyor ,13 yaşında üye Bana abi Diyerek Hakaret etti diye rapor veriyor , abi arapçada çocuk demek , 13 yaşında bir çocuga abi demek hakaret mi

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Benim önerim sadece bir rütbe veya üstünde olanlar rapor edebilsin çünkü genelde yüksek rütbeliler forum kurallarını bilenler oluyor.

Mustafa1453

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rapor Edilecekler Sırası , Küfür , Hakaret ,Crack Paylaşımı,Başka Site Reklamı,Spam Gibi Şeyler , Bazı Arkadaşlar Gereksiz Konu,Bana Yürü Git Dedi,Benimle Dalga Geçiyor Gibi Eften Püften Şeylere Rapor Ediyorlar Bunları Rapor Etmeyelim Lütfen

1.6.2 Crack paylaşanları şikayet (rapor) edelim mi?

Quaick

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Rapor butonunu ozel mesaj olarak kullananlar var maalesef.

Xperia Arc S cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
umut_ cok kücüksün sen herelde ?

Bazılarına Göre Küçük Bazılarına Göre Büyüğüm Hiç Olmazsa eleştiri Kaldırıyorum Schematic İle Yapı yapıp Ben Yaptım Demiyorum :p