Arkadaşlar server kurdum arsa yerini yapamıyorum

bykordon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar server kurdum arsa yerini yapamıyorum claim bastım haritaya hangi pluginle sorun çözülür üyeler alıyor ama blok koyamıyor :(

FurkanPek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşım sanırım şöyle yaptın.Örnegin kocaman bir wg aldın ve adını deneme koydun(örnek olarak veriyorum) ve daha sonra o deneme adlı wg bölümünün içine arsa1 adlı arsayı yaptın insanların arsayı alıp bir şey yapamamaları 2 tane wg olması yani deneme adlı arsaya dokunamıyorlar onlar.Buna arsanın içine gelip deri ile sag tıklayıp bakabilirsin kaç tane arsa ismi oldugunu gösterir.2 tane varsa eger /region setparent evsattıgınarsanınismi digerarsanınismi bu şekilde ev sattıgın arsa diger arsadan daha yetkili olur oyuncular istedigini kırar bütün arsalarda bunu deneyebilirsin biraz karmaşık geldiyse yardım edebilirim.Ulaşman yeterli

FurkanPek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
plotworld warken ne arsa kurması kardesim.. yaz internete.... izle videosunu... yaklaşık 3-4 saat vakit kazanırsın
Evet arkadaşda haklı.Boşuna kendin arsa kurma tabi eğer rpg ise elinle kur fakat faction bir servere sahipsen plugin ile kolayca halledebilirsin bu işleri.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
İstersen serverine gelip yardımcı olabilirim anlatmam kötüdür →
genel wg oyuncu wg sinden öncelikli oyuncuya ait wg yi genel wg den öncelikli yapmak için parent komutu kullanılacak tabi bir de oyuncu için açtığınız wg ye oyuncu eklenecek

Son düzenleme:

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
Minecraft Sunucu Destek bölümüne taşındı.

İyi forumlar.