Arkadaşlar serverım var bir şey yazarken başta [Yerel] Yazıyo Nasıl Düzeltebilirim

alim

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar serverım var bir şey yazarken başta [Yerel] Yazıyo Nasıl Düzeltebilirim yardımmmmmmm

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
bir Plugin Vardı ismini hatırlamıyorum başına ! koyunca bağırıyordu koymazsan 250 block ötedekiler duyuyordu sadece onunla alakalı olabilir

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
bir Plugin Vardı ismini hatırlamıyorum başına ! koyunca bağırıyordu koymazsan 250 block ötedekiler duyuyordu sadece onunla alakalı olabilir

Dostum plugini hatırlamıyorsan ve cevaplarında emin değilsen insanları meşgul etmenin anlamı var mı?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Buraya tahmin almaya değil cevap almaya geliyorlar. Zararını 1 yıldır görüyorum.

Bunun Vereceği zarar ne fazla Plugini sildirmek olur Onunda Fazla bir sorunu olmaz Tabi Doğru Anlayan Silmez bile plugini :p

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
İşte cahilliğin bedeli.
Hazır plugin paketi indirip buralarda sürüneceğine youtubede az da olsa bulunan bukkit derslerine baksaydın :sırıtmak:

Buna cahillik değilde boyundan büyük işe kalkışma diyelim. Daha serverlarda oynarken komutları bilmezlerken kurmaya kalkıyorlar sanki kurmak marifetmiş gibi. Sonrada bu serverlarda oynayan oyuncular mağdur oluyor. Hayır anlamıyorum server kurunca ne değişiyor ?

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bunun nedeni EssentialsChat yerine PermissionsEx-Chatmanager'da olabilir.
Eğer öyleyse:
Chatmanager/config.yml'yi notepad++, wordpad vb. metin düzenleme programıyla açıp
4. satırda bulunan "ranged-mode: true" daki "true" yu "false" olarak değiştirip servera reload atarak veya yeniden başlatarak çözebilirsin.

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar neyin kafasın dasınız anlamadım ben cevabı söyledim zaten. Siz kavga etme peşindesiniz resmen.
Buarada Hsbas saol başka bir dilden anlatığın için.

Dostum amaç kavga değil. Amacım sizi savunmak , ama her sefer hüsrana uğradığım gibi boş bir davanın peşinde koşmuşum yine.