Arkadaşlar /Setspawn yapıyorum ama giren oyuncular spawnda doğmuyor yardım!

okan109

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya arkadaşlar bi türlü çözemedim şunu araştırdım her yerde dedim yanlış mı atıyorum acaba filan ama hep aynı konular yapıyorum set spawnı spawn bölgesinde doğcakları yerde ama bazıları spawn çekince orda doğuyo genellikle herkes serverı ilk açtığımda hani boş world de ilk doğduğumuz yere spawn oluyo anlamadım bi türlü nasıl düzelticez herkes orda doğsun istiyom ölenler orda doğsun oyuna yeni girenler orda doğsun acil yardım ![DOUBLEPOST=1415552864,1415551073][/DOUBLEPOST]Bilen yok mu beyler !!??

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bazen ole hatalar oluyo o yere /spawn ceın dıye bır tabela yerlestır spawna gıderler bazende dırek spawna gıdıyolar
2. yol ıse multiverse coreden dunya spawnını ayarlaman...

okan109

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dünya spawnını nasıl ayarlıcaz yani ne demek istedin ilk deneyimim pek bilgim yok kardeşim bi açarmısın ?[DOUBLEPOST=1415556298,1415553789][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar acil yardım ya yok mu bilen ben yeni üyelik açıp girdim spawnda doğdu ama ondan sonra öldüğümde hep orda doğuyo :S

DogukanErdic063

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Multiwerse bölümünden > Config > Dünya adını bulup x y z kordinatlarını tam olarak yaz aynısı bendede dün oluyordu düzelttim
B)

MJW97

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
/setspawn
/setspawn oyuncu
/setspawn rehber
/authme setspawn

Yanlış hatırlamıyorsam bu sıra ile yazarsan olucak

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar Anlatmıs...[DOUBLEPOST=1415594056,1415594025][/DOUBLEPOST]/setspawn cekmek ıcın essentials plugini lazım...