Arkadaşlar Shop Kuramıyorum!

okan109

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar market açtım shop yapıcam fakat kuramıyorum bundan önce Admin Shop diye yapıyordum oluyodu ama şimdi olmuyo yardım!!!

Bu marketi kullanamıyorum !

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Pluginlerim !

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1415716410,1415715790][/DOUBLEPOST]Var mı bilen ?

KorayAras

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
AdminShop birleşik yaz veya Admin Shop yerine Market yaz, benim sunucumda Market diye kullanmıştım.

okan109

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hocam kullandığım komutlar ; AdminShop adminshop Admin Shop Market Shop bunların hepsini denedim olmadı ChestShop son sürüm var ayrıca ama acaba başka pluginle mi çakışıyo o yüzden pluginlerimide koydum.[DOUBLEPOST=1415716788,1415716609][/DOUBLEPOST]Var mı bilen beyler ?

okan109

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bide herkes serverda kendini op yapıp item filan alıyolar enchli nasıl fixliyebilcez lütfen ya server full çekiyodu 4-5 özür dilerim yüzünden kapatmak zorunda kaldım ! @sergun26 yardım et hocammmmmmmm[DOUBLEPOST=1415718278,1415717733][/DOUBLEPOST]beyler serverda hileyle op yapabiliyorlar açık var nasıl kapatcam yardım ! :S

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bide herkes serverda kendini op yapıp item filan alıyolar enchli nasıl fixliyebilcez lütfen ya server full çekiyodu 4-5 özür dilerim yüzünden kapatmak zorunda kaldım ! @sergun26 yardım et hocammmmmmmm[DOUBLEPOST=1415718278,1415717733][/DOUBLEPOST]beyler serverda hileyle op yapabiliyorlar açık var nasıl kapatcam yardım ! :S
Öyle hile yok muhtemelen serverde açık vardır .

okan109

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Varmış öyle bi hile serverdada açık var diye düşünüyorum fakat araştırdım bulamadım nasıl kapatıcağımı @sergun26 hocam bilirde oda afk galiba :S

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Araştırsan Bulabilirdin...
Daha Önceden Aynı Soru'yu bir Arkadaşımız Daha Sormuştu. ( İsmini Unuttum. )
Yapması Gereken Şeyleri Çok Güzel Şekilde Açıklamıştım.

ChestShop Plugini İçerisinden "config.yml" Dosyasını Aç Onun İçinde;
Kod:
ADMIN_SHOP_NAME:
Yazan Bölümü
Kod:
ADMIN_SHOP_NAME: "Market"
Olarak Değiştir. Sunucuna Bir Restart At Çalışacaktır. ( Tabelanın Altına Chest Koymana Gerek Yok. )

Yardımım Dokunduysa Ne Mutlu Bana. :)