Arkadaşlar Sizce Bu PC Nasıl ?

Nate

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar yeni pc alacağım oyunlar için iyiymiş diyorlar buna sizinde fikrinizi aliyim dedim

Marka: Packerd Bell [Laptop]

Özellikler:İntel Core İ5-3230DM 8gb DDR3 Memory 500 GB HDD 17.3 16:9 HD+ LED LCD 802. 11b/g/n DVD-uper Multi DL drive

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi oyunlar için iyi deyip de laptop diyince ister istemez gülme güdülerim dürtüyor beni.
Ha tabii ki laptopla da oyun oynanır ama en son tavsiyemdir. Yani verdiğin para sana tam anlamıyla masaütündeki gibi performans olarak dönmez.
Laptoplar konusunda pek uzman değilim de mağzalardaki laptopların çoğunda dahili ekran kartları var.
Özelliklere gelince ekran kartını yazmadın mı ben mi göremedim ?

Son düzenleme:

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarın bütün özelliklerini görmeden bir şey diyemem bir internet sitesinden bakıyorsan linkini at.
Ya da maximum kaç TL verebilirsin bir laptopa onu söyle ona göre laptop önereyim ?
@ACT v2.0 (kinasli) bkz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

:D Bunlar dediklerini çöpe atabilir
Arkadaşın bahsettiği PC'nin bu olduğunu sanmıyorum ancak,
Haklı olduğum tek ön yargımdır laptoplarda oyun oynanmaması :}

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarın bütün özelliklerini görmeden bir şey diyemem bir internet sitesinden bakıyorsan linkini at.
Ya da maximum kaç TL verebilirsin bir laptopa onu söyle ona göre laptop önereyim ?

Arkadaşın bahsettiği PC'nin bu olduğunu sanmıyorum ancak,
Haklı olduğum tek ön yargımdır laptoplarda oyun oynanmaması :}

Haklısın.Bir yerden sonra bozulmaya başlar leptop'ın.Ama şuanda leptop kullanıyorum.Yeni aldığım için bir sıkıntı yok.3-4 Yıl daha dayanabilir :D