Arkadaşlar Sizlere Belli Başlı Sorularım Var.

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Sizlere Anlamadığım Pluginleri Sorcam Bilen Arkadaşlar Yardım Ederse Teşekkür Ederim. Yardım Etmeyeninde Canı Saolsun. Gecelim 1. Soruna :
Arkadaşlar Essentials motd klosörüne © işaretini yapınca mc de gözükmüyo soru işareti cıkıyor aynısı skript içinde gecerli bir arkadaşımız yapmış:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
arkadaşalar resim yükleyemedim o yüzden hızlı resime yükledim burda gördüğünüz gibi oyuna girince © işareti oluyor ama ben bunu yapamadım yardım ederseniz sevinirim.

2. Sorum UltimateMenu Adlı Plugin İndirdim Plugini Cozemedim Yardım Ederseniz Sevinirim Cok karmaşık ingilizce bilen arkadaşımız varsa skype veriyim.
3. Sorum Bi Arkadaşımız HolographisDisplay ile lobideyken factiondaki oyuncuların kişi sayısını gösteriyor :

4. ve son sorum Scoreboard ile başka swnin kişi sayısını göstermiş nasıl yapmış bakalım:

Yardım Eden Arkadaşlarıma Şimdiden Teşekkürler Yardım Etmeyenlerinde Canı Saolsun.

Eniyom

Marangoz
En iyi cevaplar
0
1. SOounun Cevabı © SEmbolünü ctrl+c ctrl+v yapmayı dene
2. Plugini Bİlmiyorum Ve Bulamadım Üzgünüm :(
3. sorunun Cevabı Mesela : HUngerGames Oyuncuları {online}
4. Sorunun Cevabı

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. sini deniycem 2.sini gec 3. sü hungergames oyuncuları {onlnie} ile sadece lobideki olur ama lobide olcaksın factionun kişi sayısını görceksin senin dediğin sadece lobi için gecerli ama faction sw ye bakcak.[DOUBLEPOST=1438965814,1438965749][/DOUBLEPOST]bide 4 sü nasıl ayarlancak biliyormusun ??[DOUBLEPOST=1438966325][/DOUBLEPOST]1 dediğin olmadı ctrl c + ctrl v denedim olmadı yine :(

Eniyom

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sadece Burdaki Semboller işe yarar
{online: serverismi} olarak kullanabilrsin pluginin ayarlamasını Yazmam için Zaman Lazım 30 dk ya yazarım.

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burda Zaten Sembol Olarak © var ama minecrafta yazdığım zaman soru işareti oluyor.[DOUBLEPOST=1439009072,1439006161][/DOUBLEPOST]
Kardeş bu linkdeki işaret nasıl yapılıyor biliyormusun.

Eniyom

Marangoz
En iyi cevaplar
0
© işareti nin çalışması Bİraz Matıksız o linkdeki sembolü göremiyorum

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl ben o linke girdim © kopyaladım yapıştırdım gene olmadı mineplexde varya --[- sunun gibi daha düzgün olanı minplexin motd sunda var bide sen plugin kodluyormusun

Eniyom

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Evet Plugin Kodluyorum o işareti o sembölü şöyle yapabilirsin §b§m§l----§r§8§m§l[--- §6Test §r§8§m§l---]§b§m§l---

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür Ederim. Deniycem bi de bana spleff veya oitc plugin kodlayabilirmisin işin yoksa :( varsa sorun olmaz :(

Cleons

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1 - Dostum, o ( © ) işareti değil ( @ ) işaretidir. 2 - Yapmak için ( AltGr + Q ) = ( @ ).

R

Reloven

Ziyaretçi
Skype : Omer0000123 Eklersen Hertürlü Yardımcı Olurum İyi Forumlar.

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cleans o © işaret alt + sırasıyla 0 1 69 ile yapılır @ bunu bende biliyorum ss ye bak orda © bu işaret var.[DOUBLEPOST=1439041213,1439041179][/DOUBLEPOST]Ekledim Skypedne Kardeşim.