TheAliens
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar Sizlere Anlamadığım Pluginleri Sorcam Bilen Arkadaşlar Yardım Ederse Teşekkür Ederim. Yardım Etmeyeninde Canı Saolsun. Gecelim 1. Soruna :
Arkadaşlar Essentials motd klosörüne © işaretini yapınca mc de gözükmüyo soru işareti cıkıyor aynısı skript içinde gecerli bir arkadaşımız yapmış:
2. Sorum UltimateMenu Adlı Plugin İndirdim Plugini Cozemedim Yardım Ederseniz Sevinirim Cok karmaşık ingilizce bilen arkadaşımız varsa skype veriyim.
3. Sorum Bi Arkadaşımız HolographisDisplay ile lobideyken factiondaki oyuncuların kişi sayısını gösteriyor :
4. ve son sorum Scoreboard ile başka swnin kişi sayısını göstermiş nasıl yapmış bakalım:
Yardım Eden Arkadaşlarıma Şimdiden Teşekkürler Yardım Etmeyenlerinde Canı Saolsun.
Arkadaşlar Essentials motd klosörüne © işaretini yapınca mc de gözükmüyo soru işareti cıkıyor aynısı skript içinde gecerli bir arkadaşımız yapmış:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
arkadaşalar resim yükleyemedim o yüzden hızlı resime yükledim burda gördüğünüz gibi oyuna girince © işareti oluyor ama ben bunu yapamadım yardım ederseniz sevinirim.2. Sorum UltimateMenu Adlı Plugin İndirdim Plugini Cozemedim Yardım Ederseniz Sevinirim Cok karmaşık ingilizce bilen arkadaşımız varsa skype veriyim.
3. Sorum Bi Arkadaşımız HolographisDisplay ile lobideyken factiondaki oyuncuların kişi sayısını gösteriyor :
Giriş yap veya üye ol.
4. ve son sorum Scoreboard ile başka swnin kişi sayısını göstermiş nasıl yapmış bakalım:
Giriş yap veya üye ol.
Yardım Eden Arkadaşlarıma Şimdiden Teşekkürler Yardım Etmeyenlerinde Canı Saolsun.