Arkadaşlar Skript [yml (config)] ile ilgili sorum var

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Şimdi biz skriptte config yapabiliyoruz ya "On load" "create folder/file" gibisinden. Onu normal plugin gibi kullanabiliyor muyuz ? Yani demek istediğim şu. "skript/bilmemne/bilmemne.yml" kodundaki "skript" çıkarırsak olur mu ?

Şöyle diyorum. Kodları nereye oluşturcağını belirlerken "skript" yerine "plugins" kullanailiyor muyuz ?

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Demek istediğini tam anlayamadım.
(google gibi) şunu mu demek istediniz:
.sk dosyaları başka klasörde olsa çalışır mı: Hayır.
veya:
skript ile create file kodunu kullanarak c:/ gibi başka klasörlere dosya açabilir miyiz: Evet. Ancak C:/'ye açamayız. Sunucunun olduğu bölüm ve o bölümün alt bölümlere ulaşabiliriz. (not: denemedim ancak şöyle denersen belki olabilir: ../abc.txt (.. işareti önceki klasörü gösterir. Böylece c klasörüne belki ulaşabilirsin.))

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Plugins kısmına sk dosyasını atıp o şekilde çalışmasını mı istiyorsun?

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Şöyle demek istiyorum:
ya hani configli skript yazarken "plugins/skript/bilmemne/bilmemne.yml" kodunu kullanıyoruz ya "plugins/bilmemne/bilmemne.yml" olarak kullanabilir miyiz ?

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Şöyle demek istiyorum:
ya hani configli skript yazarken "plugins/skript/bilmemne/bilmemne.yml" kodunu kullanıyoruz ya "plugins/bilmemne/bilmemne.yml" olarak kullanabilir miyiz ?
Onun icin herhalde skript'in plugin.yml'sindende isim değiştirmen gerekiyor olabilir. plugins dosyasında aradığına göre öyle olmalı.
Ayrıca bunu deneyebilirsin.

Nano_Sensei

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
rapor sistemimi denediysen klasörü plugins/klasör olarak oluşturmuştum. kodu da:
Kod:
command /xd:
    trigger:
        create file "plugins/XD/config.yml"