Arkadaşlar Son 3 Gün Kaldı sunucumuzun Kadro Dolmasına !! Yardırın Yeni Bir Alım Eklendi

JastRekt__

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
MODERATOR ALIMI İÇİN >>>
ÖNCELİK İLE SKYPENİZİ VERİN>> facebook:emirastes
AKTİFLİĞİNİZ> minimium 4 saat
DAHA ÖNCE MOD OLDUĞUNUZ SUNUCULAR: atompvp,roninpvp,deathcraft
KOMUT BİLGİNİZ> %90
BİR HACK GÖRSENİZ NE YAPARSINIZ ? önce hile mi emin olurum, daha sonra gerekli cezayı veririm.
BİR VİP HACK AÇARSA NE YAPARSIN>> onu uyarır, ve şöyle derim: kullanmaya devam edersen parana yazık olacak.
BİR ADAM MİLLE SÖVÜYOR İSE NE YAPARSIN KAÇ DK MUTE ATARSIN> Şimdi küfür ağır mı normal mi aşşağılama mı diye bakar sonra ceza veririm küfür 15dk ağır küfür 1 saat aşşağılama ve hakaret 15dk cinsel içerik 30dk
BİR YETKİLİ SERVER'DE BULUNAN WARPLARI KIRIYOR NE YAPARSIN ? İzni olup olmadığını sorar yoksa gerekeni yaparım.
YAŞ> 15
İSİM SOY İSİM> emir açıkgöz

****BANA KENDİNDEN BAHSET****
Hayat'ta en sinir olduğum şey adaletsizlik ve hak yenmesidir. Duygusalım iyiyim ve merhametliyim, ban atarken bile kaç gün atsam diye düşünüyorum.

hisarnw

Marangoz
En iyi cevaplar
0
MODERATOR ALIMI İÇİN >>>
ÖNCELİK İLE SKYPENİZİ VERİN>> facebook:emirastes
AKTİFLİĞİNİZ> minimium 4 saat
DAHA ÖNCE MOD OLDUĞUNUZ SUNUCULAR: atompvp,roninpvp,deathcraft
KOMUT BİLGİNİZ> %90
BİR HACK GÖRSENİZ NE YAPARSINIZ ? önce hile mi emin olurum, daha sonra gerekli cezayı veririm.
BİR VİP HACK AÇARSA NE YAPARSIN>> onu uyarır, ve şöyle derim: kullanmaya devam edersen parana yazık olacak.
BİR ADAM MİLLE SÖVÜYOR İSE NE YAPARSIN KAÇ DK MUTE ATARSIN> Şimdi küfür ağır mı normal mi aşşağılama mı diye bakar sonra ceza veririm küfür 15dk ağır küfür 1 saat aşşağılama ve hakaret 15dk cinsel içerik 30dk
BİR YETKİLİ SERVER'DE BULUNAN WARPLARI KIRIYOR NE YAPARSIN ? İzni olup olmadığını sorar yoksa gerekeni yaparım.
YAŞ> 15
İSİM SOY İSİM> emir açıkgöz

Hayat'ta en sinir olduğum şey adaletsizlik ve hak yenmesidir. Duygusalım iyiyim ve merhametliyim, ban atarken bile kaç gün atsam diye düşünüyorum.
Bunu düşünücem.

TKILLA

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
MODERATOR ALIMI İÇİN >>>
ÖNCELİK İLE SKYPENİZİ VERİN>>yunus.demir2003
AKTİFLİĞİNİZ>Hafta İçi 2 Saat Hafta Sonları 15 Saat
DAHA ÖNCE MOD OLDUĞUNUZ SUNUCULAR Newsunmc,the electiric
KOMUT BİLGİNİZ>%91 Kimsenin 100 Olamaz
BİR HACK GÖRSENİZ NE YAPARSINIZ ? SS Alırım,Hemen Ne Yapacağımı Size Sorarım,Sizin Emrinize Göre Ne Emrettiğinize Göre Onu Yaparım Ve Uyarırım
BİR VİP HACK AÇARSA NE YAPARSIN İlk Başta Uyarırım SS Alırım Ve Size Sorarım
BİR ADAM MİLLE SÖVÜYOR İSE NE YAPARSIN KAÇ DK MUTE ATARSIN>İlk 5dk Sonra 10 Sonra 20dk fln
BİR YETKİLİ SERVER'DE BULUNAN WARPLARI KIRIYOR NE YAPARSIN ?Hemen Sizi Skypede Mesaj Atarım SS Alıp Siz Çaresine Bakarsınız
YAŞ>13
İSİM SOY İSİM>Yunus Emre Demir

13 YAŞINDAYIM İSMİM YUNUS EMRE SOYİSİM DEMİR 13 YAŞINDAYIM ÖĞRENCİYİM 8.SINIFA GİDİYORUM İŞ YERİNDE İŞ ŞAKA YERİNDE ŞAKA YAPARIM SADIĞIMDIR ASLA SATMAM %5ŞAKA %90İŞ %5UĞRAŞMA TOPLAMI %100 EN SİNİR OLDUĞUM ŞEY KENDİME KÜFÜR EDİLMESİDİR MERHAMETLİYİM(YERİNE GÖRE) KISACASI KENDİMİ BÖYLE TANIMLARIM