Arkadaşlar Sorunuma Care Bulana Sinirsiz Vİp Vereceğim : Darkcraft 8gb Ram

hasanasdadasdasdasd

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Şimdi Ben Serverimda Sadece Faction Arasi Pvp Acmak İstiyorum Fakat Nasil Yapabilirim Bi Yardimci Olursaniz Cok Ama Cok Sevinirim Sinirsiz VİP Vereceğim 35TL Değerinde MegaVip : Şimdiden Teşekkürler

-MoNeY-

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tam olarak anlamadım biraz daha detaylı yazarsan sorununu çözümü bnde[DOUBLEPOST=1368636068,1368635940][/DOUBLEPOST]Bu pluginlerle oluyor dostum biraz daha detaylı bakarsan olur herhalde[DOUBLEPOST=1368636217][/DOUBLEPOST]sonunda buldum faction config dosyasina gir.
orda ENABLE-PVP-FOR-FACTIONLESS-PLAYERS'mi ne olcak onu true yap pvp ac tamamdir dene bi .

DonduranAtes

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tam olarak anlamadım biraz daha detaylı yazarsan sorununu çözümü bnde[DOUBLEPOST=1368636068,1368635940][/DOUBLEPOST]Bu pluginlerle oluyor dostum biraz daha detaylı bakarsan olur herhalde[DOUBLEPOST=1368636217][/DOUBLEPOST]sonunda buldum faction config dosyasina gir.
orda ENABLE-PVP-FOR-FACTIONLESS-PLAYERS'mi ne olcak onu true yap pvp ac tamamdir dene bi .

hayır onu false yapması gerekiyor. factionsuz oyuncular için p vp yi aç yazıyor , karşısındaki değeri false yapması gerekiyor.