Arkadaşlar Steamdan oyun aldım

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Half-Life 2:Episode Two aldım,3.99€ yılbaşı indirimindeymiş..

Şimdi arkadaşlar oyunu aldım,şimdi pc'ye format atsam steam hesaba girersem hl2:ep2 gözükür mü ?

ve arkadaşlar bu işte pürüz olur mu ?

Binkedtride

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gözükür. Satın aldığınız oyunları ömür boyu oynayabilirsiniz, bir sorun olmaz. Satın aldığınız oyunlar hesabınıza kayıt ediliyor çünkü.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim :)

Birde Yerel Disk'imde steam 400 mb'dan 8,5 gb olmuş neden ?
hl2 ep2 aldıktan sonra

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Peki,benim internet yavaş,1GB olduğu zamanlar oluyor mobil internet hızlanıyor,o zaman yükle dersem yüklenir mi yoksa 7 küsür GB'a kadar mı yüklenir ?

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki,benim internet yavaş,1GB olduğu zamanlar oluyor mobil internet hızlanıyor,o zaman yükle dersem yüklenir mi yoksa 7 küsür GB'a kadar mı yüklenir ?
ben yüklemeyi durdurmuştum bir daha açtım falan derken 5 gblik oyun 4 gb deydi 0 dan başladı bende yüklemedim :S

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Şimdi oyun güncelleme yapıyor ama 1 ay sonra denersem oyun açar mı 1GB kotalı ?
İnternet Kotalıysa Stema Karışmayacaksın Çünkü Hem Oyunların Boyutu Büyük (8-10 GB) Hem Steam Hergün Kendini Güncellemek İçin 100MB İndirme Yapıyor. İnternet Faturasını Görününce Geçmiş Olsun :D[DOUBLEPOST=1387779751,1387779717][/DOUBLEPOST]
ben yüklemeyi durdurmuştum bir daha açtım falan derken 5 gblik oyun 4 gb deydi 0 dan başladı bende yüklemedim :S
Durdura Basmıcan Duraklata Basacan :D

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnternet Kotalıysa Stema Karışmayacaksın Çünkü Hem Oyunların Boyutu Büyük (8-10 GB) Hem Steam Hergün Kendini Güncellemek İçin 100MB İndirme Yapıyor. İnternet Faturasını Görününce Geçmiş Olsun :D[DOUBLEPOST=1387779751,1387779717][/DOUBLEPOST]
Durdura Basmıcan Duraklata Basacan :D
Vallaha mı yemin et hiç aklıma gelmemiş!
İndirilenler listesinde adı bile yok oyunun neresine basacam?

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İyide ben böyle yapacağım ilk önce güncelleyecek sonra güncellemeyi durdurcam sonra bitince sorun olur mu ?

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Oyunu satın alıp, Steam dolarları cebe indirdiğinde oyun hesabına kaydedilir. İllüminati Steam'ın sunucularını hack'leyene, yaşlılığından parolanı unutana veya ölene kadar indirip oynayabilirsin. :sgül:.