Arkadaşlar TAM 27 tane birbirinden güzel modlar.

meyve7777

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.
Şöle bir şey aklıma geldi ben de yaptım.
Herkesin yaptığı gibi ben de tam 27 tane mod yükledim.
Hem 1.6.2 için İçinde 1.6.2 de var yoksa kurun oynayın diye attım.
NEİ yükleyemedim çünkü hata verdi.
Craft guide yükledim.
Lafı uzatmadan download linki.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Mehmemet arkadaşımız bahsettiği gibi enchant tablede ki yazıları ingilizce yaptım.
Türkçe sini bulabilirsem düzenlediğim de koyucam arkadaşlar.
İşte link bu arada Atıcağınız yer verdiğim rarda yazıyor okuyun.

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ne modlar var ???
hani biz ench masasında normalken büyü yapiyoz ya en çok 30 tecrübe istiiyor oraya zırh koyacaz sağ tarafta hani acayip yazilar var onları türkçe yapacak bi mod lazim bana yani kılıcı koyuyorum acayip yazilar üstüne gelince türkçe yaziyor öle bi mod lazim bana o modda varmıs böle bi mod var onuad koyarmısın

anka06

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ne modlar var ???
hani biz ench masasında normalken büyü yapiyoz ya en çok 30 tecrübe istiiyor oraya zırh koyacaz sağ tarafta hani acayip yazilar var onları türkçe yapacak bi mod lazim bana yani kılıcı koyuyorum acayip yazilar üstüne gelince türkçe yaziyor öle bi mod lazim bana o modda varmıs böle bi mod var onuad koyarmısın

yav ordaki yazılar türkçe olsa da işine yaramazki ordakilerin alakası yok gelecek enchle,bir eşyaya enchant basıldığında rastgele gelir

meyve7777

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ne modlar var ???

Bulabilirsem koyarım[DOUBLEPOST=1375983122,1375982904][/DOUBLEPOST]
ne modlar var ???

Arkadaşım o Texturepack miş yana veriyorum indirirsin[DOUBLEPOST=1375983859][/DOUBLEPOST]
yav ordaki yazılar türkçe olsa da işine yaramazki ordakilerin alakası yok gelecek enchle,bir eşyaya enchant basıldığında rastgele gelir

işe yarar arkadaşım. ben ingilizce yaptım[DOUBLEPOST=1375985533][/DOUBLEPOST]

Arkadaşlar bunu eğlenmek için yaptım tam 3 saatimi aldı bi zahmet oynasanız bu arada ortada bulunan moontorchun orada sizi bir süpriz beliyor.

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
nie ingilizce ya türkçe degil :D[DOUBLEPOST=1376050242,1376049760][/DOUBLEPOST]dostum bu ne map vermişin bana

Jackz06

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Paylaşımın iyi olabilir , daha bakmadım ve ileride bakabilirim.

Nedeni sorulursa ; herhangi bir görüntü , ayrıntı ve bilgi bulunmamaktadır!