Arkadaşlar TAM 27 tane birbirinden güzel modlar.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
niye dosya.tc ye felan yüklüyorsunuz hiç anlamıyorum inmesi çok uzun sürüyorrr

meyve7777

Marangoz
En iyi cevaplar
0
multiplayer uyumlumu bilmiyorum ama mehmemet arkadaşım winrarın içinde ayrıntılı bir kurulum var

OnlineHastasii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mod listesini verme zsahmetinde bulunsaydın -.- İçinde ne modu olduğunu bilmediğim paketi niye indireyim? Konunuza daha fazla özen gösterin lutfen.

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynn bencede ayrıca bu minecraftı nasil açıcam açamıyorum ??? açılmıyor 1.6.2 forgeli yapiim açilmii açıldığına dair resim istiyorum mod isimlerini istiyorum

meyve7777

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bende açılıyor dediğim gibi kurarsan açarsın arkadaşım ve bu arada internetim yavaşladı en kısa zamanda halletmeye çalışacam o yüzden fotoğraf koyamıyorum 1 fotoğrafı 15 dakikaya yüklüyor[DOUBLEPOST=1377197955,1377197920][/DOUBLEPOST]bende açılıyor dediğim gibi kurarsan açarsın arkadaşım ve bu arada internetim yavaşladı en kısa zamanda halletmeye çalışacam o yüzden fotoğraf koyamıyorum 1 fotoğrafı 15 dakikaya yüklüyor

mehmemet

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
dostum ne modlar var bunda bi mod var bundamıydı bilmiyorum bundaysa açılmış bak bikaç çeşit kıyafet var botta mesela paten fln var bide adamın canı fln sol üstte ? doğrumu bşde altta gri bir şey var ???

meyve7777

Marangoz
En iyi cevaplar
0
dostum ne modlar var bunda bi mod var bundamıydı bilmiyorum bundaysa açılmış bak bikaç çeşit kıyafet var botta mesela paten fln var bide adamın canı fln sol üstte ? doğrumu bşde altta gri bir şey var ???

evet hepsi olması gerektiği gibi ben yaptım bilmediğimiz modları yükledim