Arkadaşlar Tamamiyla skript anlatcak varmı internetdekilerin hepsi yarım 3 ders anlatıyor gerisi yok

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Başlıkdada Dedigim Gibi adamlar 2 ders 3 ders anlatıyor 4 düncü ders gelcek diyor ortada bir şey yok böyle hakkıyla herşeyiyle bütün hepsini anlatcak arkadaş varmıdır :) ?

Varsa Konuyu Ona Göre Düzenlerim.

Veya Bana Ders vercek olan. skype: AdnanRs.0007

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript dışardan göründüğü kadar küçük ve çok kolay değil her terimi vs. video çekmeye de insan üşenir.
Onun yerine forumlardaki skriptlerden bir şey öğrenmeye bak, bu böyleymiş böyle yapayım bende de.
Yapamadığın olursa sor. Çekinme biz buradayız :)

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak diyorumki konulara bakıyorum adamlar sadece event listesini anlatıyor kimi if else anlatıyor hepsi yarım yamalak bir şey böyle toplu şekilde tamamını anlatacak yokmu ne bileyim 10% ihtimalle item nasıl ayarlanır en önemliside itemlerin listesi bazı arkadaşlar itemlerin isimlerini bilmiyor böyle topluca anlatırsa muhteşem ötesi olur :)

Cereviel

Ego=1/Bilgi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım öncelikle sana önerim skripti bırakıp Java'ya geçmen olacaktır. Ayrıca yazılımcı olabilmen için öncellikle İngilizce seviyenin üst seviyede olması gerekir. Sonra ise ne aradığını bilmelisin. En son olarak da asla pes etmemelisin. Bu bilgiler doğrultusunda hareket edersen üst bir seviyeye geleceğini inanıyorum.

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İngilizcem :( pek iyi sayılmaz nasıl geliştiririm ingilizcemi bi önerin varmıdır skripti öyrenmek daha kolay gelecektir sonra javaya geçerim :)

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
özel ders al. 5. sınıfta başladım, 6. sınıfta 10. sınıf kitabını çözüyordum. eğer istemiyorsan memrise diye bir şey var. çoğu dil için topluluk yapımı kurslar var.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Bak diyorumki konulara bakıyorum adamlar sadece event listesini anlatıyor kimi if else anlatıyor hepsi yarım yamalak bir şey böyle toplu şekilde tamamını anlatacak yokmu ne bileyim 10% ihtimalle item nasıl ayarlanır en önemliside itemlerin listesi bazı arkadaşlar itemlerin isimlerini bilmiyor böyle topluca anlatırsa muhteşem ötesi olur :)
dev.bukkit ve bu forumda sürüsüyle kaynak var. Ayrı olabilir, ama onları not alıp birlestirerek öğrenebilirsin. if else chance hepsi forumda mevcut. Ve Skript yerine Java'ya baslaman daha iyi olur. Bukkit Plugin yazıcaksan ingilizceye pekte gerek yok kendimden biliyorum*