Arkadaşlar Yaptığım Redstone Mapı Umarım Beyenirsiniz [Hep Güncellenecektir.]

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sen benim haritalarımı indirme tamam mı skype de açma :( sonra enes enes oluyoruz :(
Senin kini indirmediğimi kim söyledi ? Skype ta sen yaz ipaddekinde bir sorun var sürekli çıkıyor. Allianz arena müthiş ti ama ücretli alınca gitti istersen kanıt olarak foto da çekeyim. :D ( konu hazırladım o tüzden geç cevap yazdım. )

Tek Varlığım iPad Fifi Den Tapatalk Uygulaması ile Gönderildi.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Senin kini indirmediğimi kim söyledi ? Skype ta sen yaz ipaddekinde bir sorun var sürekli çıkıyor. Allianz arena müthiş ti ama ücretli alınca gitti istersen kanıt olarak foto da çekeyim. :sırıtmak: ( konu hazırladım o tüzden geç cevap yazdım. )

ben allianz arena mı dedim neyse boş ver demekki gereksiz bir insanmışım konusunu dağıtmayalım adamın konuşacaksan özele gel :p

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben allianz arena mı dedim neyse boş ver demekki gereksiz bir insanmışım konusunu dağıtmayalım adamın konuşacaksan özele gel :p
Ben allianz arenayı örnek verdim Fenerbahçe li olduğuma rağmen TT Arenayı indirdim. Yaptığın köyü indirdim. İstersen bir daha indireyim.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Ben allianz arenayı örnek verdim Fenerbahçe li olduğuma rağmen TT Arenayı indirdim. Yaptığın köyü indirdim. İstersen bir daha indireyim.

dağıtma arkadaşın konusunu!!!