Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer yatakta yattıysan ve ya spawna yakın ise ölerek gidebilirsin, bir çözüm X,Y,Z şeklinde koordinat adreslerini biliyorsan /tp komudu ile gidebilirsin.
banada çok komik bi olay olmuştu böle ya rezil olmuştu.
Anlatim:
Şimdi hardcore bir server açmıştım. 4 tane arsa yapmıştım. Gelenlere wg ile satıcaktım. O an geceydi her taraf yaratıkdı sw de 8 kişi vardı 4 arsa daha yaptım. Creativedeydim. Admin bendim. Arkadaşım creativedeydi beni survivala al diyordu. Bende yanlışlıkla kendimi survivala almadımmı ? Bütün yaratıklar bana saldırdı öldüm banlandım. Admin banlandı yani ben . Neyse ben banımı açtım ama arsaları kaybetmiştim!. Sw yalan olmuştu
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.