Arkadaşlar Yardım Lütfen

karahitay03

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben 2010'dan beri minecraft oyuncusuyum türkiyedeki en iyi serverlerlde çalıştım vs. şu son aralar bilgisayar'a format attım format attıktan sonra minecraft açılmamaya başladı crash hatası vermeye başladı ne yapıcam her şey i denedim ekran kartını güncelledim .minecraft dosyasını yeniledim programlar yükledim vs. ne yapmamı önerirsiniz?

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Lapisli Fekşın?
Merhaba arkadaşlar ben 2010'dan beri minecraft oyuncusuyum türkiyedeki en iyi serverlerlde çalıştım vs.
ego*
yha siz yanlıs anladınız olayı : D adam "çalıstım" demek istemis. lapiste çalismıs. çalis çalis para yok sağa
Bir tarafınız tatmin oldu mu şimdi? Bu ne? Adam yardım istiyor ve şu ana kadar minecraft ile alakalı ne yaptığını belirtiyor ister lapisli sunucuda çalışır ister çalışmaz bundan size ne? Bir kere de adam gibi yardım etseniz milleti aşağılamayıp lapis damgası vurmayarak egonuzu tatmin etmeden görsem sizi şaşarım yani.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Bir tarafınız tatmin oldu mu şimdi? Bu ne? Adam yardım istiyor ve şu ana kadar minecraft ile alakalı ne yaptığını belirtiyor ister lapisli sunucuda çalışır ister çalışmaz bundan size ne? Bir kere de adam gibi yardım etseniz milleti aşağılamayıp lapis damgası vurmayarak egonuzu tatmin etmeden görsem sizi şaşarım yani.
Ama Kimseyede En iyi Sunucularda Çalıştım gibi Övünmek Hoş Değildir.Hatta Övünmek Hoş Değildir.O İlk Cümleyi Yazmasaydı Ne Fark Edecekti?Yazdıda Ne Oldu? Bırakın Şöyle İşleri.

DenizzChannel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendi de yardım etmedi :D

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bir ton msj var doğru cevabı veren yok hata crash çözüm ekran kartı güncellemesi
ekran kartının sitesine girip işletim sistemine göre doğru driveri indir kur olmadı eski işletim sistemini yükle