Arkadaşlar Yardım

mitttoo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
10.157.128.80
19132
Arkadaslar server açtım ama siz girebiliyomusunuz bilmiyorum. Zamani olan , , işi olmayan biri bu servere girebilir mi . Lütfen Yardım edin eğer girilmiyorsa ona göre ugrasmiyim. Giren biri sandik içindeki elmas küpü alırsa sevinirim. Eger giriliyorsa ilerde o elmas küp işine yarayacaktır . Teşekkürler

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mitttoo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır acmadım. Ilk defa deniyorum server açmayı. Port nasil acilir kolay bir işlem midir ?

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım internette bir sürü örnek video var git izle..
He bu arada bu şekilde bir sunucu kurarak son oyuncu yapmayı falan bekleme , senin açtığın sunucuda fena lag olur..
Yani oynanmaz , onun için BatıHost veya Nitrado gibi hostinglerden sunucu satın alman gereklidir.

mitttoo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
He bu arada bu şekilde bir sunucu kurarak son oyuncu yapmayı falan bekleme , senin açtığın sunucuda fena lag olur..
Yani oynanmaz , onun için BatıHost veya Nitrado gibi hostinglerden sunucu satın alman gereklidir.
Ben fazla bisey beklemiyorum bro :D 2-3 kişi olsun yeter . Kafasına gore takilmalik server olsun yeter . Saol yorumun için..

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Mobil internet + eski bir bilgisayarla bile PE sunucusu açılabilir niye böyle bir yorum yazdın ki?

mitttoo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@JakSocket
bu pluginleri nasıl calistiririm oyunda. Mesela jobs plugini ? Ben suan evde değilim mobilden giriyorum da wifi olmadığı icin port acamadim. Simdiden mapı hazirliyim diyorum. Acildiginda tam olsun.

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Pluginleri indirdiğin sayfada yazması lazım muhtemelen.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ben buradan indiriyorum çoğunda yazıyor nasıl kullanıldığı.
Bu da en popüler jobs ve ekonomi plugini. Eskiden sunucumda bunu kullanıyordum tavsiye ederim.

mitttoo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pluginleri indirdiğin sayfada yazması lazım muhtemelen.
Ben buradan indiriyorum çoğunda yazıyor nasıl kullanıldığı.
Bu da en popüler jobs ve ekonomi plugini. Eskiden sunucumda bunu kullanıyordum tavsiye ederim.
İlginden dolayi ne teşekkür etsem az . Cok tesekkurler [emoji108]