arkadaşlar yardım

KafamAcıyor

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar benim yapmak istediğim
yetkililer kısımı.
bakın mesela oyuna yeni bir yetkili geldiğinde otomatikmen onun kafası yetkililer kısmına eklencek biliyorum imkansız ama plugin veya skript varsa söyleyin lütfen
çünkü bir server kendileri koymuyor kendisi otomatik güncelliyor lütfen bunu öğretin.

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
niye imkansız olsun ki :D ben mantığını söyleyim biri yazar belki üşenmeyip. kafaların koyulacağı yerlerin koordinatlarını variableye kayderttirerek biri oyuna girdiğinde atıyorum "mod.mod" yetkisi varsa kafalar için belirlenen yerde mod kısmına kod'la kafasını koydurtturur. biri çıktığında ise "mod.mod" yetkisi varsa ordan o kafayı air çektirir. tabi her yetkilinin kafasının koyulacağı yer atıyorum sunucudaki yetkili isimlerce yaptırılabilir. onun haricinde ekstra variable kaydettirilerekde yapılabilir. kafanın koyulacağı yer air ise kafa koyulur deilse dier kordinat kontrol ettirilir airse koydurulur deilse dier kordinata geçtirilir.

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
jdsjdjs bu menüde olacak mı dediydi :D ben world (Dünya) içinde olacak sandıydım asjdjas

asitsoft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kod:
on login:
   if player is "asit" or "oyuncu2":
       send "&c&l %player% vip giriş yaptı." to players
       set the player's tablist name to "&a&lvip &e%player%"

ben böyle bişi kullanıyorum. oyuna girince isimleri çıkıyor yada tab tusuna bastıklarında isimlerinin önünde vip yazıyor.youtuber vb. taglarda eklebilir.
koordinat verip kafa ekleyenlerde olabilir.muhtemelen commandblock komutu ile yapıyorlardır.