Arkadaşlar yeniyim Bi BAKIN >>>

RockTR101

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben yeni minecraft oyanamaya başladım ancak fazla hatta hiçbişey bilmiyorum.Bu yüzden bazı sorularım var yanıtlarsanız sevinirim:
1-En çok hangi sürüm kullanılır?(link atınız)
2-Nasıl online oynarım?
3-Birde benle birlikte oynayarak anlatacak varmı?
4-Galiba bazı modlar varmı wars mu ne onlarıda anlatırsanız sevinirim

Okuyanlara azaman ayırdıkları için teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum:p

yigitta

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sürüm derken versiyondan bahsettiysen çoğu oyuncu yeni sürümleri takip eder ve sürekli sürümünü yeniler. Bunun için oyuna başlarken çıkan yerdeki force update butonuna tıklayıp oyuna sonra girilmesi yeterlidir. en son çıkarn sürüm şu an 1.3.2. Online oynamak için menüdeki multiplayer kısmında direct connect(doğrudan bağlan) butonuna basıp server ipsini girerek bağlanabilirsin. bunun yerine server ekle butonuna basıp üste istediğin ismi alta server ipsini yazarak serveri kaydedersin ve daha sonra burdan istediğin gibi servere bağlanabilirsin. (bazı serverlere bağlanmak için hamachi programı gereklidir) oynayarak anlatma işinde bana mesajla dönersen yardımcı olurum. modlar oyunu değiştiren ve yeni şeyler ekleyen eklenti paketleridir. Torrentli olanlar kendini yükler diğerleri ise manuel olarak yüklenir. Manüellerin nasıl yüklendiğini youtube'dan nasıl mod eklenir yazarak videoları izleyerek öğrenebilirsin.